Месечен ХОРОСКОП - Януари 2023

Astro преди 1 година

Ако се опитвате да оправите финансите си, Стрелци, ще сте нетърпеливи да поемете контрола с идването на 2023 г. Това е идеалният момент да си определите бюджет, който да покрие вашите сметки и разходи, както и да спестявате за черни дни. Имайте предвид, че с ретроградността на Меркурий до 18 януари ще трябва да внимавате допълнително. Пазете разписки и документи, за да можете да получите парите си обратно, ако е необходимо.

Пълнолунието, което се случва през вашата финансова ос на 6-ти, ще ви насърчи да се отдадете на малка терапия. Ако се чувствате по-уязвими от обикновено, пазаруването може да е начин да подобрите настроението си. Опитайте се обаче да не прекалявате, защото в крайна сметка може да похарчите твърде много, без да мислите за цената.

Взаимоотношенията в живота ви ще се подобрят, когато стане директен на 12 януари. Ако сте се чувствали обезсърчени от отношението на някого към вас, той/тя може да започне да се променя към по-добро. Като цяло връзките ви с другите може да се подобрят през следващите седмици. И ако ви се наложи да прекратите определени отношения, скоро след това ще се почувствате още по-добре.

Венера се премества във вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, информацията, мисленето и писането, на 2-ри, последвана от Слънцето на 20-ти, така че комуникацията е мощна тема този месец. Сега можете да бъдете много убедителни с колеги или приятели. И ако трябва да се популяризирате, това е чудесен момент да го направите.

Слънцето ви насърчава да направите равносметка и да помислите за своите планове и кой може да ви помогне с тях. Работата в мрежа с хора може да бъде ключът към вашия успех. Ако имате проект, който нямате търпение да стартирате, започнете го по време на Новолунието на 21 януари. Той ще тръгне по-бързо и по-леко, отколкото си представяте.

И накрая, Венера се премества в Риби и във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, на 26-ти, което може да възстанови мира и хармонията в домашните и семейни въпроси. 

Хороскоп

Още от Astro