Следва

Panthera

Винаги тук, винаги топ: ДЖИНСИТЕ на 2023

Дълга любовна история  

Fashion преди 1 година

J.E.A.N.S, пет букви, които всеки път кореспондират на много повече неща и смисли - удобство, елегантност, ефект, небрежност, увереност, сексапил, младост, безгрижие, радост. Черешката на тортата във всеки умен съвременен тоалет, дънките са повече от дреха - те са символ на свобода и триумф на абсолютния непукизъм, в хубавия смисъл на думата.

В тенденциите за 2023-та дънките отново са в първата, голямата, най-важната роля, а всевъзможните им интерпретации от най-големите имена в дизайна са единствено непремълчаното доказателство, че без деним няма да минем, и не трябва. От правите, съвършени, изключително класически по външен вид дълги сини дънки, носени на ревюто на Bottega Veneta от неизменната британка Кейт Мос, които обаче са изработени от скъп телешки бокс, до пионерите в денима - италианската Diesel, която оцветява класическото синьо с пастелно розово, пуска талията ниско и преекспонира джобовете. Тук са още дънките с много висока талия за Пролет 2023 на Burberry, както и богато бродираните джинси в тъмносиньо на Мария Грация Кюри за Dior. Взетите от мъжкия гардероб силуети са любими на Dries Van Noten, другият вечен чифт - на абсолютно традиционните джинси, е предпочитанието на Tory Burch. Гмурваме се в океана от деним още веднъж, в самото начало на годината, за да кажем очевидното, те не само бяха тук, те са тук и ще бъдат тук. Пак, отново и завинаги. 

1. Джинсите на BOTTEGA VENETA

Тяхно величество тук са дотолкова преекспонирано възхвалени, че макар и дословно скроени, ушити и оцветени като чифт от най-класните дънки, всъщност са направени майсторски от фина естествена кожа, дублираща дословно текстурата на денима. Пролет/Лято 2023.

2. Джинсите на BURBERRY

От ревюто на марката Пролет/Лято 2023.

3. Джинсите на DIESEL

Ревю Пролет/Лято 2023.

4. Карго джинсите на DIESEL

Ревю Пролет/Лято 2023.

5. Бродираните джинси на CHRISTIAN DIOR

Дефиле Пролет/Лято 2023.

6. Джинсите с принт на ETRO

Ревю Пролет/Лято 2023.

7. Джинсите на ETRO

Ревю Пролет/Лято 2023.

8. Джинсите на CHRISTIAN DIOR

Пролет/Лято 2023.

9. Джинсите на MIU MIU

Ревюто на Miu Miu Пролет/Лято 2023.

10. Джинсите на TOD'S

Дефиле Пролет/Лято 2023.

11. Джинсите на TORY BURCH

Ревю на Tory Burch Пролет/Лято 2023.

12. Джинсите на DRIES VAN NOTEN

Dries Van Noten Пролет/Лято 2023.

13. Джинсите карго на VERSACE

Versace - колекция Пролет/Лято 2023.

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.