Следва

Fendi x Tiffany стартира СЕГА - всичко, което трябва да знаете

Jil Sander Pre-Fall, 2023

Нещо ново, нещо старо - Jil Sander се разпознава отдалеч. Все пак говорим за минимализъм и то по немски 

Runway преди 1 година

Спортната горна част на бялата рокля преминава в пола с бродирани цветя. Късите елечета и и ветровките с шнур са изработени от нежна кожа. Съкратените горнища до едно са в шифонени листа. Има и комплекти от ризи и бермуди, мини рокли с балон пола, плетени костюми и много лаконични палта. От бижутата - обеци с пера, нагънати цветя, широки "намачкани" гривни, висулки със зодиакални знаци и колиета с момина сълза. Чантите - много обемни, доминиращи останалото, ботушите - с фантастичен обков. Майсторството тук е във всеки детайл, както е обичайното за екипа на марката Джил Сандър. Останалото са умни детайли, които със сигурност не са за всеки, но имат най-важното - собствен, добре обигран почерк.  

More Runway

Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2025

Runway преди 2 дни

Може да изглежда като репетиция за Олимпиадата през 2024 г., която е на път да започне във Франция, но това беше мъжкото шоу на Louis Vuitton Le Monde est à Vous (Светът е твой), водено от (изявено) Фарел Уилямс, придружен от симфоничен оркестър и хор, соул певците Tems и DJ Waffles.  

Dior Resort 2025

Runway преди 2 седмици

За новата колекция на Dior Мария Грация Кюри избра за отправна точка Шотландия, главната жена (дизайнерът последователно се ръководи от дневния ред на жените) е кралица Мери, точното място - пътеките и стълбите на градините на замъка Дръмънд, „най-добрите терасирани градини в света“, както признават експертите.