Следва

Кой кой е в d:istinkt, Агенцията на годината: Боян Иванович

Годишен ХОРОСКОП 2023: Стрелец

СТРЕЛЕЦ 22.11 - 21.12 

Astro преди 1 година

От началото до края 2023 г. ще е необходимо да бъдете практични относно житейските факти. Сега подготвяте терена си за следващите няколко години. Нещата не могат да вървят по начина, по който предните години се развиха, и вие го осъзнавате сега повече отвсякога. Опитайте се да не се обезсърчавате от събития, които приличат на пречки във вашия свят. Те са на пътя ви, за да ви принудят да планирате различен курс на действие. Понякога, когато не правим нищо за неща и ситуации, които се нуждаят от внимание, Вселената поема кормилото.

Надолу е подробният Годишен ХОРОСКОП, с който пожелаваме на всички артистични, смели, свободолюбиви, огнени СТРЕЛЦИ Честита 2023-та!

Пари

Тъй като ще сте окей с парите, ще можете да си почивате достатъчно. Това означава, че можете да си позволите колкото искате ваканции, да си купите нова къща или да смените колата, например. Може дори да направите и трите. Неочаквани събития, неочаквани разходи и рискове има на всяка крачка. Ето как изглежда финансовата картина за Стрелците за новата 2023 г., с която вече вероятно имахте шанс да свикнете в края на 2022 г. За вас е много важно да избягвате на всяка цена да се намесвате в незаконни бизнеси. Последствията могат да бъдат крайно неприятни. Според астрологичните прогнози втората половина на 2023 г. изглежда по-благоприятна за Стрелците, но не толкова, колкото се очаква и не както биха искали, тоест приятна, плавна и предсказуема. Стрелците ще имат много възможности през 2023 г. да привлекат така необходимите пари чрез спонсорства, дарения и дори бакшиши, но не и без да правят компромиси, които едва ли ще им се харесат. Бизнес партньорите ще оценят таланта и способността ви да привличате капитали, но няма да оценят напълно усилията ви. Бихте могли за загубите много, под различни форми, ако заложите всичко на една карта и поемете твърде голям риск чрез спекулации или извършване на транзакции, които изглеждат незаконни.

Кариера

Правните въпроси ще бъдат повод за най-голямо внимание през годината. Ситуациите около вас вероятно ще бъдат по-комплицирани, отколкото ви се ще, но това е точният момент, в който да затегнете разхлабените винтове в областите от живота си, особено кариерата. Почивката приключи - сега са необходими планове, прост и реалистичен подход към отговорностите. Заемете се с работата, вместо да говорите какво е трябвало или е могло да се направи/случи. Съсредоточете се върху постигането на резултати и бъдете готови да направите необходимото, за да изпълявате ангажиментите, които поемате. Използвайте дадения ви от Бога здрав разум, когато се справяте с неблагоприятни условия, които съществуват в живота ви. Ако сте раздразнителни, няма да стигнете до никъде. Късметът ще бъде на страната на хората, родени под зодия Стрелец, стига да не злоупотребяват с него. Останалото зависи от работата ви, която тази година ще бъде изключително добра и ползотворна. Стрелците ще се насладят на три грандиозни месеца (май, юни и юли), в които всичко ще върви перфектно! Само трябва да сте прагматични и внимателни, за да постигате целите си. От миналата година Стрелецът посещава истинско житейско училище, предназначено да го направи по-дълбок, по-сериозен и по-силен. Тези лични и прогресивни постижения ще се отплатят професионално през 2023 г. благодарение на промените в стила на работа и лидерството, които Стрелецът приема. Можем да очакваме непрекъснат напредък в професионалната сфера, но това е дълъг, фин и индиректен процес, чиито плодове ще се проявят по-късно. Бизнес сътрудничества, съвместни предприятия и сделки, в които някой друг участва, са в реална опасност през първата половина на годината, особено през януари. Юли ще донесе различен астрален модел, което за Стрелеца може да означава увеличаване на ползите, на които се радват чрез самостоятелна работа или чрез общуване с партньор, може би вашият собствен партньор в живота. През първата половина на 2023 г., от февруари до юни включително, ще има много опити Стрелците да бъдат отстранени от професионалните им позиции от хора, които не са видими и не използват най-етичните подходи. През втората половина на годината е възможно да преразгледате решения, които са ви ощетили несправедливо, ако има такива, и тяхното въздействие ще отслабне.

Любов

Романтиката и любовта ще са е ключов приоритет за необвързаните Стрелци тази година. Те ще се почувстват по-нетърпеливи да изследват и опознават себе си, да видят какви са техните граници, когато става дума за любов. През 2023 г. Стрелците ще бъдат много съблазнителни, чувствени и спокойни, когато става въпрос за изпращане на сигнали към пола, към който са привлечени, и спечелване на сърца. Една от най-сложните теми в живота на Стрелеца по принцип е любовта. Тя ще продължи да ви създава сериозни главоболия и през новата 2023 година. До края на януари нещата ще се затруднят още повече в отношенията с партньора. Заради всички тези неудобства ще обмислите дали да се оттеглите от настоящата си връзка и да сте сами поне до до лятото. С изтичането на 2023 г. оплакванията ви ще са все по-малко, но изкушенията изобилстват и Стрелците трудно ще им устоят. Онези с дългосрочни връзки и женените ще пренебрегнат несъвършенствата на връзката, смятайки ги за необходимото зло. Ще прекарате първата половина на 2023 г. в колебания между желанието да имате семейство, да се грижите за него и все по-нарастващата нужда да бъдете свободни, да се грижите за своите личност и идеали. Май и ноември представляват опасност за романтичните връзки, особено за тези, които все още не са станали официални. През втората половина на 2023 г. Стрелците ще бъдат по-стабилни емоционално и ще се фокусират с голяма решителност върху семейството и домакинството. Близките ви хора ще отвръщат на подобни мили жестове неохотно и само от време на време. За да не се разочаровате, за вас би било по-здравословно да не очаквате голяма благодарност. През 2023 г. необвързаните Стрелци ще бъдат особено съблазнителни, чувствени и спокойни, когато става въпрос за изпращане на сигнали към противоположния пол и завладяване на сърцето му. За повечето необвързани Стрелци бракът може да почука на вратата през 2023 г. Онези, които нямат партньор, ще поддържат статуса си с голяма гордост, избягвайки сериозни връзки с хитрост и висока класа. Въпреки това, за Стрелците, които търсят своята сродна душа през 2023 г., годишният хороскоп има добри новини. Въпреки че те са претенциозни хора, когато става дума за любов, дори за тях има сродна душа на този свят и родените под знака на Лъва са идеални. Стрелците могат да намерят своята сродна душа също и сред представителите на Водолей, Овен и Везни. Срещите на сляпо са идеална възможност да се съберете със своята добра половинка през 2023 г.

Здраве

Тази глава в живота на Стрелеца също е сложна - най-стресиращото е, че не знаете точно какво се случва и какво не е наред; трябва да проучите задълбочено, за да разкриете фрагменти от биологични механизми, които са лошо регулирани. Първите шест месеца на годината може да бъдат белязани от връщане на някои от условията, които ви накараха да спрете да размишлявате по здравни въпроси през втората половина на миналата година. Причините може да се крият в миналото или в семейната генетика. Втората половина на 2023 г. ще бъде малко по-здравословна за Стрелците, стига да се грижите за себе си, за личностното си израстване, където са основните причини за загубата на жизненост.

Кои са щастливите цветове, числа и дати за Стрелците през 2023 г.?

През 2023 г. Стрелците ще бъдат смели и ще искат да привличат внимание. За тях късметлийските цветове тази година ще са лилавото и златното.

Щастливите числа за вас през 2023 г. са 8, 13, 23 и 40. 

Годишен ХОРОСКОП 2023: Овен


Годишен ХОРОСКОП 2023: Телец


Годишен ХОРОСКОП 2023: Близнаци


Годишен ХОРОСКОП 2023: Рак


Годишен ХОРОСКОП 2023: Лъв


Годишен ХОРОСКОП 2023: Дева


Годишен ХОРОСКОП 2023: Везни


Годишен ХОРОСКОП 2023: Скорпион


Годишен ХОРОСКОП 2023: Козирог


Годишен ХОРОСКОП 2023: Водолей


Годишен ХОРОСКОП 2023: Риби

More from View Sofia

Starbucks отличи най-добрите майстори на кафето: Брандът отбеляза 10-ото юбилейно издание на Бариста Шампионата за регион EMEA

Life преди 10 месеца

Най-добрите баристи на Starbucks® премериха сили на Националния Бариста Шампионат в десетото за регион ЕМЕА издание на състезанието, което се проведе в nOva art space. Заедно с авторитетно жури от професионалисти, включващо Иван Георгиев – оперативен директор на Starbucks за България и Румъния, Иван Андреев – регионален мениджър на Starbucks за България, Свилен Лалев – регионален мениджър на Starbucks за България и Дана Хейдел – Starbucks Brand HR Румъния и България, за първи път част от журито бяха журналисти и инфлуенсъри

More Astro