Следва

"Френско завещание"

Модни и северни течения

Дългоочакваното слънце тази седмица идва с греещи на електронния небосклон Ди Джеи по софийските клубове. Модата ще...

Галерии преди 16 години
Дългоочакваното слънце тази седмица идва с греещи на електронния небосклон Ди Джеи по софийските клубове. Модата ще тържествува не само в музикалните си измерения. Звукът ще бъде от запленяващ до смразяващ...

Един от най-напредничавите български Ди Джеи и певица на живо и то през съвършения звук в Ялта клуб?

Разбира се!

Хуан Алварес<@SITE_URLstrong>, който ескалиращо подготвя живота в клуба за най-емоционалните сетове на гостите, сме сигурни, че ще се справи с нелеката задача на музикален съповод към благозвучния глас на Мартина<@SITE_URLstrong>. Мартина е вокал, който не една вечер е мислил доброто на посетителите на клуб Оскар.

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> На 7 Юни клуб Ялта ще се превърне в подиум не само за тенденциите в модата, успешно родени и отразени в колекциите на Miss Sixty.

Класиките в електронното звучене ще са силно засегнати.

Какво друго можем да кажем за Ди Джей като Нейтън Колс<@SITE_URLstrong>. За него лайтмотивът е „ако не се беше родил, трябваше да го изобретим”. Типичен музикален лондончанин, един от родоначалниците на тек-хаус движението, което в момента окупира нощния живот в целия свят.

Резултатът<@SITE_URLstrong> - Неговият резултат е безграничното вживяване в музиката и безпардонната градация на световната сцена.

Вашият – увлечение и приятни мигове в петъчната вечер под ритъма на живота ви!

Продуктите <@SITE_URLstrong>- Loaded, Visitor, Plank, 10 Kilo, Big Chief, Household Recordings<@SITE_URLstrong>, и два албума на име Get Fucked. Ако ги нямате, сложете ги в листа на желанията си.

Мястото<@SITE_URLstrong> им е само там! Партитата му, първоначално формирани с идейната подкрепа на Мистър Си<@SITE_URLstrong>, в последствие с участието на Тери Франсис, са оминирани за какво ли не, превръщат клубовете в абсолютен хит. Wiggle партитата (дума, изразяваща всякакви мускулни движения...) изразява концепцията максимално добре.
Първият, въртян по цял свят пробив - Хм, ами още първия появил се. Няма как, подготовката си е сериозна.

Вдъхновението<@SITE_URLstrong> - Long live the Warehouse and it’s days of glory<@SITE_URLstrong>. Легендата е слабо казано жива.

Подправките<@SITE_URLstrong> - На това ястие дори не са му нужни.
Мястото<@SITE_URLstrong> - Yalta Club
Срещата<@SITE_URLstrong> - 8 Юни, Петък, 2007; 23:00
Инфото<@SITE_URLstrong> -

http:@SITE_URL@SITE_URLwww.djnathancoles.com@SITE_URL <@SITE_URLa>
http:@SITE_URL@SITE_URLwww.myspace.com@SITE_URLdjnathancoles <@SITE_URLa>
http:@SITE_URL@SITE_URLwww.yaltaclub.com@SITE_URL<@SITE_URLa>


<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> А какво става по-на север в нашия Европейски Съюз? Студено е, хората не се разхождат да пият бира насам натам, а се занимават със сериозни неща.

Някои правят музика. Някои правят музика, която стопля повсеместната душа на клъбърите и колегите Ди Джеи. От Норвегия името е на най-доброто е само едно – Нилс Ноа<@SITE_URLstrong>.

Гост Ди Джей на клуб Ескейп<@SITE_URLstrong> този петък.

Резултатът<@SITE_URLstrong> - Nils Noa<@SITE_URLstrong> е гласуван за две поредни години Ди Джей номер едно на Норвегия. Ако имаме предвид неговите про-почитатели, може би е номер едно на северното звучене като цяло. Кои са те, ето няколко ключови имена: Matthew Dekay, Meat katie, James Zabiela, Simon & Shaker, Nic Fanciulli, Anthony Pappa<@SITE_URLstrong> – повече от достатъчни!

Продуктите - <@SITE_URLstrong>Всички изброени по-горе ги използват непрестанно.
Lappilapp<@SITE_URLstrong>, Fisk og film<@SITE_URLstrong> (очевидно на норвежки), Stereo Style<@SITE_URLstrong> и Моnkey Break<@SITE_URLstrong>, който сте чували със сигурност.

Първият, въртян по цял свят пробив<@SITE_URLstrong> – Въпросният Моnkey Break, датиращ от 2004 година. 

Вдъхновението<@SITE_URLstrong> – Суровия севрер и суровите инструментариуми.

Подправките<@SITE_URLstrong> – на всичкото отгоре е чаровен екземпляр...
Мястото - Клуб Escape
Срещата<@SITE_URLstrong> – 8 Юни - Петък, 2007; 23:00 часа

Инфото<@SITE_URLstrong> 
http:@SITE_URL@SITE_URLwww.nilsnoa.no@SITE_URL<@SITE_URLa>
http:@SITE_URL@SITE_URLwww.myspace.com@SITE_URLnilsnoa <@SITE_URLa>
http:@SITE_URL@SITE_URLwww.clubescape-bg.com@SITE_URL <@SITE_URLa>


More from View Sofia

More Галерии