Следва

News: най-важните модни моменти от изминалата седмица

Fendi x Tiffany стартира СЕГА - всичко, което трябва да знаете

Уау!

All fashion преди 1 година

„Това не е чанта, а багет“, гласят известните думи, изречени от Сара Джесика Паркър в епизод от трети сезон на „Сексът и градът“, когато нейната героиня Кари Брадшоу се оказа нападната с цел грабеж. Именно тази фраза помогна за издигането на чантата Baguette на Fendi до славата, затвърждавайки артикула като много търсен, задължителен аксесоар и една от най-добрите дизайнерски чанти на всички времена (четете още: Ай, ай! Чантите, които непременно дебнем 2nd Hand и искаме за лятото).

Днес, повече от двадесет години по-късно, чантата (или, ако ни харесва повече, франзелата) е все още толкова популярна, колкото е била винаги.

Миналия септември Fendi отбелязаха 25 години от своя емблематичен дизайн със специално шоу в Ню Йорк. За събитието италианският бранд покани куп суперзвезди да дефилират с Багет - сред тях Линда Еванджелиста, отделно накара A-списъка на индустрията да седне на първия ред, включително Кейт Мос и Ким Кардашян (вижте още: Невероятното завръщане на легендата: Линда Еванджелиста, 57, звезда на Седмицата на модата в Ню Йорк).

Въпреки че самата писта бе широко обсъждана и рекламирана в социалните медии, събитието се оказа толкова всеобхватно, че бе лесно да пропуснем по-фините детайли. Като обявяването и дебюта на сътрудничеството на Fendi x Tiffany & Co., например.

Да, Fendi и Tiffany се хванаха заедно на работа, за да създадат уникална интерпретация на известната чанта багет, а желаният артикул най-накрая ще е достъпен за покупки днес!

Разбира се, няма да е изненада да научим, че Fendi Baguette на Tiffany ще се предлага в характерния син нюанс на бижутера. Сътрудничеството включва три различни интерференции на багета, включително чанта със среден размер, нано чанта и още по-малък вариант - нещо като талисман за чанта.

Дебютирано на пистата от не кой да е, а от Бела Хадид, сътрудничеството включва и преосмисляне на емблематичното лого на Fendi. Докато всяка "франзела" е украсена със закопчалка Fendi FF Zucca, Tiffany добавя своя подпис T от Tiffany в комбинацията, съчетавайки логата на двете марки в едно. Прекрасно изпълнено съвпадение, създадено в модния рай на лукса.

Колекцията дебютира днес, като ще бъде достъпна за закупуване само в рамките на 24 часа, до изчерпване на количествата. За да закупите частичка от колекционерската колекция, ще трябва да се присъедините към чакалнята на уебсайта на Tiffany, който ще отвори в 8:30 ч. EST (15:30 ч. в България).

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.