Следва

Годишен ХОРОСКОП 2023: Водолей

Spare на принц Хари излиза утре: четем за „злата мащеха Камила“, физическия сблъсък между "плешивия" Уилям и Хари, и още

Разкритията, които изтичат от книгата мемоар на принц Хари – Spare, планирана да излезе във Великобритания във вторник (10.01.2023), но която вече се продава в някои чуждестранни книжарници, включва и деликатната тема за Камила - кралицата-консорт, както и друга неудобна такава - оплешивяващата коса на Уилям 

Celebrities преди 1 година

За вички фенове на сериала "Короната", за всички, които се интересуват от английското кралско семейство, независимо на коя страна от историята сте - новите мемоари на принц Хари ще видят официално бял свят утре, 10-ти януари. В тях той споделя много пикантни подробности за отношенията с брат си, за отношенията с кралицата-консорт Камила и още много, много щекотливи неща... 

Принц Хари признава, че той и брат му не са искали баща им да се жени за Камила Паркър-Боулс. В мемоарите си, херцогът на Съсекс си припомня: „Питах дали Камила ще е жестока с мен, дали ще е като злите мащехи в приказките“.

Детайлите за това, което принц Уилям и Хари са изпитвали към бъдещата си мащеха изтекоха в четвъртък, след като книгата бе публикувана в Испания. Хари добавя, че момчетата не са искали да пречат на романтичните отношения на баща им, но и не са искали да се жени отново.

Вторият син на Чарлз и Даяна си припомня кога за пръв път е срещнал Камила, която той и брат му са наричали „другата жена“. За него определено не е била приятно преживяване. Описва тяхната първа среща като „инжекция“, за която е трябвало да се подготви: „Затвори очи и няма да я усетиш“, разказва той.

Въпреки че са били обединени срещу бъдещата кралица-консорт, през последните години Уилям и Хари са на едно мнение все по-рядко. Според Daily Mail, едно от разкритията в Spare е фактът, че Хари нарича брат си, който е бъдещият крал на Англия - „Уили“ и го смята за своя „главен враг“ и за своя „противоположност“. В тийзър на все още неизлъчено интервю в Good Morning America, Хари бива попитан какво е имал предвид под “главен враг“ и отговорът е: „Странно, но винаги между нас е имало състезание. Мисля, че това идваше от факта, че той е наследникът, а аз - резервата“.

Най-суровият удар обаче е насочен към косата на брат му. Разказва се за скандал между Уилям, Чарлс и Хари относно преместването на херцога и семейството му в САЩ. Дискусия, която се е провела след погребението на принц Филип. Хари пише: „Гледайки Уили, поглеждайки го истински може би за пръв път откакто бяхме деца, улавяйки всеки детайл: познатото му мръщене, което винаги е показвал в отношенията си с мен, забелязах, че оплешивяването на Уилям е тревожно и много по-напреднало от моето. Приликата, която по-големият ми брат имаше с майка ни беше започнала да избледнява“. Хари разкрива, че на гробището, близо до гробовете на крал Едуард VIII и Уолис Симпсън, двамата висши кралски представители все така не са могли да се разберат, като дори не са си опитвали, по темата защо той и Меган са решили да напуснат страната.

The Guardian публикува няколко извадки от книгата, които описват физически сблъсък между Уилям и Хари в Нотингам Котидж. По-големият брат, с оправданието, че иска да помогне на Хари, е нарекъл Меган „трудна и невъзпитана“. Херцогът на Съсекс пише, че не е могъл да говори с Уилям откакто той е станал „такъв“, а после се е стигнало и до физически сблъсък.

„Всичко се случи много бързо, спомня си принц Хари. - Той ме хвана за яката и ме хвърли на пода. Паднах върху кучешката купичка, която се счупи под гърба ми, а парчетата се врязаха в мен. Останах там за момент, после се изправих и му казах да си тръгва.“

Уилям провокирал Хари да реагира и когато той не го направил, Уилям дал вид, че „съжалява и се извинил“. Принцът на Уелс казал на брат си, че не трябва да споделя за ситуацията с Меган, а Хари отвърнал „Искаш да кажеш за това, че ме нападна?, а като отговор получил - Не съм те нападал, Харолд“.

Бъкингамският Дворец все още не е коментирал обвиненията по скандала, нито пък нещо друго от книгата-бомба. Но твърде вероятно ще чуем мнението им съвсем скоро. През това време чакаме книгата да излезе официално, т.е. до утре (четете още: Обещаваме на Spare гигантски пазарен успех - Хари кръсти автобиографията си "Резервен").  

More from View Sofia

5 неща, които не знаете за Адел

Celebrities преди 2 години

Не би било самоцелно да кажем, че Адел израства на страниците на Vogue. Тя е представена за пръв път на страниците на изданието през 2009 г., когато е само на 20 („Чувствам се напълно готова", казва тя, докато се гледа в специално ушитата рокля на Барбара Танк, която носи на наградите „Грами" същата година)  

HUAWEI WATCH D – смарт часовникът, който мери кръвно налягане, вече е в България

All About Life преди 1 година

Дългоочакваният модел на Huawei - HUAWEI WATCH D, смарт часовникът, който предлага измерване на кръвно налягане, съставяне на електрокардиограма и мониторинг на още куп здравни и лайфстайл параметри, вече е наличен на българския пазар на препоръчителна цена от 799 лева.

More Celebrities