Следва

Принц Хари - изтрит от сценария за коронацията на Чарлз III

Кейт в очакване или защо, на 41 от днес, принцесата на Уелс обещава да е една велика кралица

Елегантност. Уравновесеност. Топлина. Принцесата на Уелс въплъщава толкова много качества, че определено я виждаме като една великолепна бъдеща кралица. Днес, по повод 41-ия рожден ден на красивата Катрин, View Sofia прави равносметка на една наистина забележителна година от живота на винаги елегантната кралска особа

Celebrities преди 1 година

Навършването на 40 е крайъгълен камък. Но когато тогавашната херцогиня на Кеймбридж отпразнува своя празник на 9 януари 2022 г., тя едва ли е предвждала сеизмичната година, която й предстоеше (вижте още: Новата Кралица на сърцата: Катрин Уелска в бяло и с любимата тиара на принцеса Даяна). 

Имаше тиари, кралски приеми и обиколки, семейно преместване от Лондон в Уиндзор; най-малкият й син принц Луи тръгна на училище, а сестра й Пипа посрещна третото си дете. Принц Джордж и принцеса Шарлот се присъединиха към родителите си на високопоставени спортни събития и участваха в първия си кралски ангажимент, отбелязвайки платинения юбилей на кралицата – триумф на пищност и тържественост, в който светът видя младото семейство да блести под светлините на глобалните прожектори. Съществуват и експлозивни разкрития, споделени от семейство Съсекс в техния сериал по Netflix и в автобиографията на принц Хари, чието публикуване предстои утре, някои от които рисуват Кейт и съпруга й Уилям в неблагоприятна светлина.

Но всяко от тези събития бледнее в сравнение с дълбокото чувство на загуба и момент на историческа промяна, предизвикани от смъртта на кралица Елизабет II. След кончината на Нейно Величество Уилям и Кейт получиха титлите принц и принцеса на Уелс, като станаха третият и четвъртият най-старши членове на кралското семейство. По този начин деветгодишният им син, принц Джордж, стана втори по ред за наследяване на трона. Новите заглавия в пресата предизвикаха регулярни сравнения с Даяна, последната принцеса на Уелс, въпреки че Кейт настоява, че иска да изгради собствения си образ в тази роля. 

Принцесата, която е обучаваща се кралица след сватбата си с Уилям отпреди повече от десетилетие, прегърна ролята с очаквана лекота. Тя бе въплъщение на благодат и достойнство в изявите около погребението на Нейно Величество; продължи да защитава ранното детско развитие като централен стълб на кралската си работа и ослепи във въртележка от елегантни ансамбли (въпреки че кралските помощници предприеха стъпки, за да направят кралския й гардероб по-малко фокус на публичните й ангажименти).

На раменете й бяха стоварени огромни очаквания, но за Кейт тази година бе нейният коронен епизод. Кой знае какво ли ще донесе нейната 41-ва година? Желаем Честит Рожден Ден, припомнайки най-емблематичните моменти от времето от предния 9-ти януари до днес >>>


Коледна църковна служба, декември 2022


Заедно на служба за коледни песни, декември 2022


Прием на дипломатическия корпус, декември 2022


Награда Earthshot, декември 2022


Южноафриканска държавна вечеря, ноември 2022


Държавно посещение в Южна Африка, ноември 2022


Фестивал на възпоменанието, ноември 2022


Посещение в Северна Ирландия, октомври 2022


Посещение в Уелс, септември 2022


Държавно погребение на кралица Елизабет II, септември 2022


Уиндзор, септември 2022


Първи учебен ден, септември 2022


Игрите на Британската общност, август 2022


Уимбълдън, юли 2022


Платинения юбилей на Кралицата, юни 2022 


Първият официален ангажимент на Джордж и Шарлот, юни 2022
 


Trooping the Colour, юни 2022


Премиера на Top Gun: Maverick, май 2022


Градинско парти в Бъкингамския дворец, май 2022


Съвместен ангажимент с принцеса Ан, април 2022


Великденска неделна служба, април 2022
 


Паметна служба за херцога на Единбург, март 2022


Кралска обиколка на Карибите, март 2022


Служба за деня на Британската общност, март 2022


Самостоятелно посещение в Дания, февруари 2022


Начало на годината, януари 2022
 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.