Следва

Дакота Джонсън е новият посланик на класиката Gucci Jackie 1961 bag, отива й

Обичта на известните: Кая Гербер и Остин Бътлър вечерно елегантни в Лос Анджелис

Louis Vuitton и W magazine организираха тържествена вечеря в Лос Анджелис по случай предстоящия Сезон на наградите

 

Celebrities преди 1 година

Кая Гербер и Остин Бътлър бяха сред най-свежите и елегантни двойки, присъствали на партито. 21-годишната красавица подкрепи любимия, номиниран за Най-добър актьор на наградите "Златен глобус" за ролята си в "Елвис". Влюбената мис Гербер грее от щастие, а черната рокля на Celine и сандалите Giuseppe Zanotti подчертават големия чар на момичето, сексапила, младостта и щастието му.  Останалото са много малко бижута, приказно оформен маникюр в стил rich girl и приятно ненетрапчиви грим и прическа. Той е малко уморен сякаш, но нейната ослепителност компенсира всичко (вижте още: Мрр: сладката целувка на Кая Гербер и Остин Бътлър в Кан). 

Наградите "Златен глобус", припомняме, предстои да бъдат раздадени утре, сряда, 11 януари 2023.  

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 18 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 19 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.