Следва

Златен глобус 2023: Червения килим

Първият трейлър на Pamela, a love story - филмът за Памела Андерсън идва на 31 януари

Netflix пусна първия трейлър за дългоочаквания документален филм за Памела Андерсън "Памела, една любовна история", чиято премиера е насрочена за 31 януари. Един от продуцентите е най-големият син на Памела и бившия й съпруг Томи Лий - Брандън Лий.

 

Celebrities преди 1 година

В началните кадри на видеото, което включва хита на Cardigans от 1996 г. Lovefool в саундтрака, 55-годишната Андерсън казва, че иска „да поеме контрола върху разказването на истории за първи път в живота си“.

„Попадала съм и съм излизала от много шантави ситуации“, признава бившият модел на Playboy в трейлъра.

Филмът използва много архивни материали - от телевизионни снимки, включително от снимачната площадка на легендарния сериал "Спасители на плажа", до лични снимки и дневници на актрисата. Според режисьора Райън Уайт , Памела му е дала „карт бланш да използва архивни кадри“, за да разкаже най-добре нейната история. В същото време Андерсън не се е намесвала в окончателната редакция на лентата. 

„Тя ми каза: „Питай ме каквото и да е – няма теми табу“. Но що се отнася до монтажа, тя изобщо не участва. Не се интересуваше да види финалната версия на филма, просто опитът й да направи всичко това възможно беше важното за нея", разказа режисьорът.

Уайт добавя, че през по-голямата част от снимките Андерсън е избрала да снима без грим или да го направи сама, била е много спокойна и дори му е приготваля вечери. Режисьорът призна, че Памела го е изненадала и "в крайна сметка се е оказала обратното на предварителните представи" за нея (вижте още: Еволюция на стила: Памела Андерсън).

„Колкото и пъти да се е обръщал живота й, тя продължава да го живее с присъщите на свободния й дух оптимизъм и романтика", споделя Уайт.

Андерсън, 55,  обяви, че ще има документален проект за живота й още през март 2022 г.

"Има милион заблуди около мен. Зли, отвратителни, нечестни. Няма за какво да се оправдавам. Мога само да ви изненадам - ​​не съм жертва, а оцелял човек, готов да разкаже истинската си история", каза тогава Памела за предстоящия филм.

Припомнями, че миналата година излезе скандалния сериал за живота на Памела Андерсън и Томи Лий, с участието на Лили Джеймс (изумителна в ролята) и Себастиан Стан. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.