Следва

Calvin Klein представи Calvins or nothing кампанията си с участието на Карлос Алкарас

Trend Report: триумфът на puddle pants, панталоните за локви

До пода и нататък  

All fashion преди 1 година

Ако преди пет години някой беше казал, че скъсените панталони ще излязат от мода, вероятно щяхме да се изсмеем неприлично високо. Тогава абсолютно всички носеха панталони над глезена, ако не пригодени да са такива, то обезателно ръчно навити, и беше трудно да си представим нещо друго, а какво остава за направо полярно. И все пак, модата винаги се променя, не обича да стои неподвижна и обожава цикличността, поради което тенденциите отново и в съответния ред се промениха драматично. Дългите панталони пак са на мода! И говорим за не просто дълги, а буквално влачещи се по земята. Тази тенденция се нарича puddle pants и крие риск да измести всички останали съществуващи тенденции много скоро. Обясняваме защо.

Puddle панталоните са изключително широки и дълги. Името на тази тенденция идва от разговорния език: puddle на английски означава „локва“. А панталоните за локви, които падат до пода, наистина приличат на малки локви. Така че през следващите месеци се готвим да метем улиците с панталоните си: не звучи много красиво, но изглежда доста впечатляващо. Фактът вече бе доказан от основните звездни последователки на тенденцията: Бела Хадид, Емили Ратайковски, Кендъл Дженър, Джиджи Хадид и дори принцесата на Уелс Кейт Мидълтън. Всички те просто обожават дългите широки панталони, въпреки привидната им непрактичност. Тази тенденция има един солиден плюс: в комбинация с високи токчета тези панталони могат да направят краката наистина безкрайни. В допълнение, това ще помогне за минимизиране на контакта на краката със земята. Въпреки това, с масивни плоски обувки те изглеждат също толкова (а понякога и повече) готино. Изборът е изцяло ваш. Ние ги харесваме всякак!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.