Следва

Street Style вдъхновения: мъжете на Флоренция, Pitti Uomo 2023

Calvin Klein представи Calvins or nothing кампанията си с участието на Карлос Алкарас

Американската модна къща Calvin Klein започна нова глава в своята емблематична Calvins or nothing кампания, включвайки лидерът в световната ранглиста по тенис Карлос Алкарас

All fashion преди 1 година

Като продължение на визуалния наратив на Calvin Klein Underwear, който дебютира през есен 2022 с участието на актрисата и певица Мая Хоук и футболиста Ромелу Лукаку, Calvins or nothing продължава да присъединява към своето портфолио утвърждаващи се световни таланти в различни сфери, включително и професионални атлети от цял свят.

Глобален спортен феномен, който чупи рекорди, Карлос е заснет в поредица от сурови портрети и клипове, дело на Грей Соренти. Внушителните черно-бели визуализации подчертават силата и увереността на Карлос и напомнят за вродената чувственост, с която марката се обвързва.

Карлос носи характерното за Calvin Klein бельо Modern Cotton, Cotton Stretch и Cotton Classic, както и новия Classic Straight деним. Алкарас представя и новата колекция бельо Calvin Klein 1996, която се отличава с черно-бели цветове и селекция от смели щампи и предлага енергичен прочит на класиката на марката, преосмислена за модерен външен вид и усещане.

Кампанията предстои да се разгърне в световен мащаб, като специално съдържание ще дебютира в профила на @calvinklein. We love it!

More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 44 минути

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 3 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".