Следва

Кога депресията е депресия и кога става дума за хормони извън строя

Принц Хари: роден съм за донор на органи за Уилям, ако стане нужда

Принц Хари заяви, че принц Чарлз и принцеса Даяна са го "направили", за да послужи за донор на органи за принц Уилям, роден като наследник на трона

Celebrities преди 1 година

Херцогът на Съсекс разказва в мемоарите си, че му е било дадено да разбере, че ако нещо се случи с принц Уилям, те ще вземат кръв, част от черния дроб, костен мозък или друг орган от самия него, с цел да се обезпечи здравето и живота на брат му. 

„Дойдох на света, в случай че нещо се случи с Уили“, казва той, твърдейки, че неговите родители, баби и дядовци са наричали брат му наследника, е него - "резервния“.

Той описва живота си като „мисия да осигуря източник на разсейване, забавление и, ако е необходимо, на резервен орган“.

Според Хари идеята, че той живее в света само в случай, че нещо се случи с Уилям, му е била „съвършено ясна“ от ранна възраст и „подсилвана редовно“ през целия му живот.

Новите разкрития на принц Хари се обсъждат активно онлайн.

"Ясно е, че информационните поводи на Хари приключват, но това вече са някакви луди фантазии. Най-малкото защото Лейди Ди беше адекватна и нямаше да позволи това", четем в телеграм. 

В мемоарите си принц Хари споделя и интимни подробности от аферата с Меган Маркъл. Той описва секс с бъдещата си съпруга в хотелската й стая в Soho House след пътуването им до Ботсвана. Това се случва на годишнината от смъртта на майка му принцеса Даяна.

По-рано в интервю за People принц Хари каза, че "много братя и сестри" могат да разберат чувствата, които е изпитвал заради постоянното сравненяване с брат му.

Мемоарите на принц Хари „Spare“ официално бяха пуснати в продажба онзи ден. В мрежата обаче вече започнаха да се появяват съобщения, че книгата се продава с отстъпка още от първия ден. Според данните, дотук са продадени малко над милион и двеста хиляди копия, на цена от около 20 паунда за брой, но очевидно очакванията са били за далеч по-ударни продажби.  

Преди излизането на книгата принц Хари даде няколко интервюта, в които разкри подробности от живота си в кралското семейство, които не е споменал в мемоарите си.

Издаването на книгата бе съпътствано от критики: много потребители на мрежата, както и известни хора, осъдиха принц Хари за това, че е твърде откровен. Освен това мрежата е неблагосклонна към херцога и херцогинята на Съсекс за вкуса им към публичност, въпреки многобройните им оплаквания, че са обект на тормоз от страна на журналистите.

Корицата на списание People също беше критикувана. Според наблюдатели, в снимките има твърде много фотошоп: косата на принца е по-гъста, отколкото в живота, а очите му са по-ярки.

Кралското семейство все още не е коментирало официално атаките на принц Хари, но има твърдения, че той вече е премахнат от сценария за коронясването на баща си - крал Чарлз III, което ще се проведе на 6 май. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 3 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.