Следва

So Special - Balmain, PRE-FALL 2023

Секс: 10 тенденции в бельото за 2023

Бельото вече не е нещо интимно

All fashion преди 1 година

След като безсрамно изядохме всичките тесто и шоколад на света по празниците се връщаме в диетичните редици, за което силно ни мотивират тенденциите в областта на бельото за 2023 г. на. Бельо, носено като горно облекло, не обещава да бъде нещо лесно за възприемане, но носи толкова секс на настроението, че абсолютно се отдаваме.

Ако панталоните с ниска талия не ви удовлетворяват, не се паникьосвайте, защото, за щастие, тези с висока талия също се завръщат. Освен това, най-палавите е време да помислят за няколко очарователни орнаменти за зърна, а за заклетите феминистки, "фенки" на банелите, има модели сутиени, които възхваляват деколтето по най-лек начин. Надолу са споменатите и още няколко идеи, които трудно ни хрумват от само себе си, но веднъж като ги видим - не си представяме друго за най-нежните части от тялото...

Орнаменти за зърната

Панделки от Acne Studios. антуриум листа от Loewe, Спондж Боб герои от GCDS. Вместо да "освободят" зърното, някои марки избират да го украсят. Тенденция не за всеки, несъмнено, но всеки, разбиращ от мода и сексапил, гарантирано трябва да пробва.

За кумите, булките и шаферките - Acne Studios, Spring 2023 READY-TO-WEAR


Сутиенът с "тел"

След анархията в облеклото по време на локдауна, банелите се завръщат в целия си стягащ блясък, но не каквито ги познаваме. Марките изобилстват от подплатени модели в полза на деколтето. Най-смелата версия? Тази с формата на мида от Blumarine, вдъхновен от Малката русалка… метален...

Панталони с ниска талия

Когато Alexander McQueen пусна своите панталони с ниска талия за пролет/лято 1994 г., се заговори за естетиката на "общ работник“, имайки предвид тенденцията панталоните на строителите да увисват опасно от страната на Д-то. Модата за пролет/лято 2023 г. обаче е точно обратното - неустоимо изкушение за всички носталгици, особено собственици на съвършен ханш.

5 важни неща за Alexander McQueen, Spring 2023 READY-TO-WEAR


Макси кюлоти

Забравете за гащите на баба. Този модел е супер прибиращ и много секси, особено под прозрачни и разкриващи слоеве дрехи, а ла Емилия Уикстед, Моли Годард или Прада. Кюлотите с висока талия скоро ще спечелят много фенове, така че закупете си веднага и be the first.

Нощница

... но не като нощница. Като изискана рокля, най-добре без сутиен отдолу. Прозрачните babydoll рокли на Prada са идеално прикритие за плажа или също толкова идеално за града, където е препоръчително да ги носим с гореспоменатите макси-кюлоти. Всеки наоколо ще полудее.

Божествена Prada, Spring 2023 READY-TO-WEAR


Чорапи

Щипките са ключът към тенденцията, вдъхновена от будоара, както показаха модните подиуми: от ултрасекси бельото на Versace през мрежестите чорапи във вамп стил Dior, до жартиерите Dolce & Gabbana.

Експлозивна Versace, Spring 2023 READY-TO-WEAR


Триъгълният сутиен

Антитеза на Wonderbra, триъгълният сутиен дефилира на различни подиуми, включително Tom Ford, Ester Manas и Ludovic de Saint Sernin. Считайте го за по-малко ограничаващо решение, предназначено за тези, които имат - или нямат - перфектни гърди. Най-секси формата, ако питате нас.

Гащичките на годината са Tom Ford, Spring 2023 READY-TO-WEAR


Непрозрачен чорапогащник

Кендъл Дженър ни даде идеята скоро, разхождайки дълги крака по улиците на Лос Анджелис през декември 2022 г.. Това е най-смелият ансамбъл на Bottega Veneta за пролет лято 2023 г. - пуловер с деколте, високи обувки, непрозрачен чорапогащник и… нищо друго. Посланието: време е да зарежем генерално панталоните и да се съсредоточим върху чорапогащника с най-високо качество.

Bottega Veneta, Spring 2023 READY-TO-WEAR


Прашки

Да, прашките отново навлязоха в колективното модно съзнание и ще останат там поне до пролетта и лятото на 2023, благодарение на Jacquemus, KNWLS и Supriya Lele. Стига да ви е удобно, ние сме за.

Jacquemus, Spring 2023 READY-TO-WEAR


Деним

Може да не е най-практичната материя за бельо, но на кого му пука, когато носим сутиена или корсета като горнище? Благодарение на Givenchy, Blumarine и Маша Попова, денимът се утвърждава като символ на възраждането на 2000-те. И е секси. 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.