Следва

Аферата Nexo - скандал за милиарди с дъх на дантела

We Love: Флорънс Пю за Vogue

Чудесна фотографска и стилистична работа. И артистична, разбира се 

Celebrities преди 1 година

Звездата от „Не се тревожи, скъпа“ Флорънс Пю e звездата на корицата на Vogue US, издание Зима 2023 г. Заснета от фотографа Колин Доджсън, тя носи зашеметяваща рокля на Bottega Veneta на корицата.

Историята вътре в изданието представя Пю в различни дизайнерски облекла, като всяка визия е перфектно подбрана - за натюрела, за фигурата, за енергията на 27-годишната актриса, на която най-новите модни тенденции пасват перфектно. Модата на този сезон е интерпретирана върху женствеността на очарователната мис Пю от стилистката Габриела Карефа-Джонсън, която избира за слячая разнообразни модни марки отнай- висок клас - Valentino, Dior, Loewe, Proenza Schouler, Alaïa, Jil Sander и Erdem.

Прическата от Акки Ширакава и гримът от Фара Хомиди допълват усещането за перфектност, добавяйки артистични щрихи към естествената красота на актрисата и ескалирайки цялостната естетика.

В интервюто си с Клои Шама, Пю говори за детството, връзката със Зак Браф,  тийнейджърските борби с психични страдания и как е открила любовта си към актьорството.

More Celebrities