Следва

Офицерско за всеки случай

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Надявахме се, че след провала й с Ungaro, младата актриса Линдзи Лоън ще спре за си играе на дизайнер и отново ще...

All fashion преди 14 години

1. Линдзи Лоън отново дизайнер

Надявахме се, че след провала й с Ungaro, младата актриса Линдзи Лоън ще спре да си играе на дизайнер и отново ще се остави в ръцете на професионалистите като един послушен купувач.

Ами, очевидно тя не е на това мнение. Говори се, че тя е в преговори за създаването на линия дамски чанти с Ed Hardy. Далече от нивото на Ungaro, но все, пак дизайн.

Не знаем какъв ще бъде резултатът от съвместна им работа, но няма да я очакваме с нетърпение. Не харесваме Линзи като дизайнер, може би бе поНосима в музиката.

2. Iselin Steiro във френския Vogue



За мартенския си брой френският Vogue избраха милитъри концепция. До тук добре… Но със сесията си на Iselin Steiro, заснета от Дейвид Симс и стилизирана от Емануел Алт, малко прекалиха.

Мислим, че малко са се увлекли във военната тематика. Знаем, че на бойното поле е кално и провизиите често липсват, но нуждата на Iselin от топъл душ и стабилно хапване е болезнено очевидна.

3. Сабото на Free People


Chanel, Free People

Още имаме колебливо мнение относно сабото, което Карл Лагерфелд ни показа при Chanel, но с този модел с флорални мотиви смятаме, че хората от Free People са злоупотребили със свободата си.

Ако искахме глезените ни да изглеждат толкова подути, може би щяхме да бъдем Малкото Пони, вместо хора, които се появят на обществени места.

4. ЛиЛана а ла Маккуин



Поп певицата ЛиЛана с прическа и визия, вдъхновени от пролетната колекция на покойния Алекзандър Маккуин, на откриването на изложбата на Анди Уорхол в Музейната галерия за модерно изкуство. Просто не мислим, че това е нейната визия, някак ни е прекалено hard за по-нежния и обран стил, в който сме свикнали да я виждаме.

Освен това сме твърдо против силиконовите презрамки и сме сигурни, че и Маккуин би бил на същото мнение. Накрая, с две ръце сме за оувърсайз дрехите, но има такива, които е най-добре да са твоя размер като бюстието, например.

5. Новата прическа на Аксиния



Прическата, с която звездата ни изненада на същото събитие никак не ни допадна. Напомня много на Виктория Бекъм, но футболната съпруга от години не носи косата си така.

Харесвахме я повече в стария й вид, но от друга страна за цвета сме с две ръце за – русото не беше за Аксиния.
 

More All fashion