Следва

Мисли за "боб" се въртят в главата ви? 17 примера, които ще ви вдъхновят за нова прическа

Бюти трикове oт Джулиан Мур: against fine lines и грим за червенокоски

Handy! 

Celebrity beauty преди 1 година

Най-евтиният измиващ продукт, но използван със специална кърпа, няколко скъпи серума, съвсем малко крем, специален продукт за шия, едно уредче, още няколко неща и сме Нея, Джулиан Мур.

Относно грима, особено ако сте в "гамата" на тази страхотна жена, много светлокожи и джинджифилово рижи - съвсем малко фон дьо тен за сметка на силно пигментиран коректор, пудра (точно толкова, колкото трябва), специално внимание за веждите, другото е класика, освен лилавеничкавият руж. 

А съветите към малката дъщеря (20 г.): не съсипвай веждите си, грижи се за кожата, не търкай кожата около очите и мий лицето си редовно - all the boring mom stuff. Гледаме цялото видео, има по нещо за всеки.

 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя