Следва

Beauty Starter: Сидни Суини за "Еуфория", Бриджит Бардо и защо се определя като парфюмен максималист

Поляризираща мненията рокля Valentino и Дженифър Лопес в нея на премиерата на "Моята пиратска сватба"

В Лос Анджелис се състоя премиерата на филма "Моята пиратска сватба" (Shotgun Wedding), чиято премиера ще е в Amazon Prime Video на 27 януари 2023 г.

Celebrities преди 1 година

На представянето на лентата присъства главната актриса Дженифър Лопес, както и други членове на снимачния екип, сред които Дженифър Кулидж – една от големите триумфиращи в този награден сезон, Лени Кравиц, Джош Дюамел и др. Съпругът на Джей Ло Бен Афлек не позира на червения килим, но бе на място, за да подкрепи жена си и да я придружи на афтърпартито.


Дженифър Лопес с Джош Дюамел и режисьора Джейсън Мур


Лени Кравиц


Дженифър Кулидж


Дженифър Лопес

За премиерата Лопес избра тоалет, целенасочено внушаващ царственост и ексклузивност. Полупрозрачна рокля на Valentino е богато избродирана с кристали и украсена с жълта панделка около кръста, прозираща под деликатния телесен нюанс на тъканта. Дрехата е тържествена, извън всяко съмнение, но не можем без вашето мнение да сме категорични дали да отнесем избора в категорията Отличен 6 или по-скоро някъде към Добър 3.50 - за което гласовете ви в анкетата ни най-долу ще помогнат много. За красотата на звездата се погрижи гримьорката Мери Филипс, която работи и с Кендъл Дженър, Салма Хайек и Хейли Бийбър - резултатът е топ (вижте още: Продуктите, тайните, съветите: Дженифър Лопес и как да изглеждаме като нея показва новото видео на Vogue).

След премиерата Джей Ло публикува в Instagram видео от партито в чест на излизането на филма, като в кадър, най-накрая, е и любимият Бен Афлек. Бен, сладурче, първо се опулва пред камерата, след което нежно целува жена си по слепоочието.

Според сюжета на "Моята пиратска сватба", сватбата на героинята Джей Ло и нейния екранен любовник (в ролята Джош Дюамел) е застрашена от намесата на престъпници. Булката и младоженецът трябва да спасят събитието, едновременно тествайки чувствата си. Дженифър Кулидж, която успешно рестартира кариерата си благодарение на телевизионния сериал "Белият лотос", за ролята си в който пполучи и "Златен глобус" миналата седмица, играе във филма свекървата на героинята на Джей Ло.

Първоначално Арми Хамър трябваше да е партньорът на Лопес във филма, но той напусна проекта в началото на 2021 г. на фона на огромен сексуален скандал (вижте още: Истории от живота: Арми Хамър между обвиненията в канибализъм и отменените филми). Актьорът попадна в него заради БДСМ кореспонденция с момичета, в която споделя своите фантазии по темата за канибализма. След това актьорът загуби много роли и холивудската му кариера на практика спря. 

А сега отново се връщаме към чисто стилистичния въпрос, в анкетата >>>

Анкета

По шестобалната система, как оценявате роклята на Valentino, избрана от Джей Ло?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 23 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.