Следва

Кето диета за лице

Мисли за "боб" се въртят в главата ви? 17 примера, които ще ви вдъхновят за нова прическа

Защото "Златните глобуси" току-що доказаха, че скромният боб няма да слезе скоро от сцената

 

Hair преди 1 година

Изкушени ли сте от боб прическата? Индивидуалистичният боб е топ тенденцията в косите за 2023 г., която бързо се превръща в любима на маса звезди. Въпреки че има много условности -  формата на лицето, дали имате гъста или тънка коса, чуплива ли е тя и прочие възможностите за стилизиране, едно е сигурно: тези прически никога няма да излязат от мода и това е факт. Има толкова много вариации на подстрижката, измежду които да избирате, че е почти невъзможно да не намерите поне една добра вариация за себе си. 

Разбира се, има класически боб до ръба на брадичката, но също така и по-модерни итерации като лоб – малко по-дълъг, израснал боб – и настоящия фаворит wob - разрошен, вълнообразен боб с непринудено, бохемско усещане. 

И добрата новина е, че ако имате нужда от визуално представяне на тези стилове, имаме цял набор от снимки на знаменитости със страхотни боб форми, от които да избирате. Независимо дали предпочитате вълнообразна коса на Криси Тейгън, кичурите на Джена Ортега или боба на Риана със заоблени ръбове, тук е максимално богатият ни набор от оферти.

А най-актуалните визии от наградите "Златен глобус" доказват, че прическата боб е Косата на годината, така че сега е най-добрият момент да промените външния си вид.

1. The Lob

Джена Ортега току-що направи накъсания боб визията на годината. Добавянето на вълни за допълнителна текстура създава великолепно движение, което изглежда безупречно. 

2. The Ombré Bob 

Ако смятате, че не можете да експериментирате с цвят, тогава заложете на нещо подобно на визията от "Златния глобус" на Мили Алкок за вдъхновение. Русите краища правят елегантния боб изключително специален. Харесваме и добавянето на кичури, рамкиращи лицето. 

3. Разхвърлян скъсен боб

Боб подстригването над брадичката може да изглежда супер късо, но пък е готино за много и различни типове коса. Освен това помислете за цялото време, което ще спестите, сушейки тази прическа по най-небрежния начин.  

4. Уиспи боб

Елегантният боб с бретон на Риана може да е дебютирал през 2016 г., но ние все още го обичаме много и до днес. 

5. Вълнообразен лоб

Вероятно предпочитаната прическа на десетилетието е лоб, известна още като дълъг боб, популяризирана от много знаменитости през последните няколко години. Независимо дали харесвате къдрава коса или рошави вълни със средна дължина, това е може би най-универсалната прическа, която можете да изберете. 

6. Сплетен боб

Марсай Мартин ни дава урок как да създадем боб с дебела плитка в средната част. 

7. Лоб със странично изместен бретон

Още по-драматично от това да подстрижеш цялата си коса е да подстрижеш цялата си коса и да си оставиш дълъг бретон на кичури. Всичко в едно наведнъж. Независимо дали предпочитате плътни кичури или изпъкнал страничен бретон, вашият фризьор ще ви помогне да изберете правилния, който да подхожда на формата на лицето. 

8. Смел асиметричен боб

Искате драматично изпълнение, което да въздейства? Изправеният, асиметричен боб отговаря на всички изисквания. 

9. Драматично заоблен боб

Позволете на Кери Уошингтън да ви убеди да опитате заоблен боб с микро бретонче. Със сигурност ще привлече вниманието на околните и ще получи достатъчно комплименти, съотнесено към риска. 

10. Боб с мокър ефект

Чарлийз Терон е изпробвала толкова много бобове на червения килим, но този вариант от 2021 г. определено е сред любимите ни - рошав и леко мокър на вид. 


Сивото, елегантно и изискано, е новият тренд в косите


11. Асиметричен лоб

Прическата на Марго, асиметрично дълъг боб, е въплъщениета на истинския шик. 

12. Poker straight боб

Обичайно известна с дългата си коса, Наоми Кембъл доказва, че почти всяка прическа й отива, включително това идеално право каре. 

13. Къдрав боб

Яра Шахиди носи къдравата си коса с подвити подрязани краища и тънки кичури. 

14.Асиметричен боб

Визията на Емилия Кларк е перфектен пример за това как да оформите полуприбраната коса в боб. 

15.Разхвърлян шик боб

Вземете пример от истинските кралици на боба и изберете среден път и фини странични кичури като Киара Ферани.  

16. Страничен холивудски боб

Джена Дюан представя един от най-емблематичните бобове на десетилетието, независимо дали е на разрошени вълни или в елегантна прическа. 

17.Боб в стил ретро

Може да го е надраснала в наши дни, но Лили Колинс има една от най-добрите боб прически, които някога сме виждали. Въпреки че тя обикновено я оформя на вълни, ние също обичаме тази винтидж атмосфера. 

More Hair