Следва

Робърт Патинсън и неговте луди, луди диети

Ким Кардашиян говори пред студенти от Харвард - критики се сипят на парцали

Ким Кардашиян говори пред студенти от Харвард за компанията си Skims. Заваляха критики, вижте защо 

Celebrities преди 1 година

„Моят партньор и аз говорихме за маркетинга, за предизвикателствата през нас и за най-големите ни победи. Толкова се гордея със Skims, а идеята, че този курс се изучава в Харвард, е супер“, написа мадам Кардашиян в Instagram и публикува снимка от Харвард. За гостуването си Ким облече костюм с панталон на тъмни райета от Magda Butrym.

Както отбелязва BuzzFeed, твърдението, че Harvard Business School преподава този курс, не е напълно вярно: той се взема в една от кратките интензивни програми, които продължават четири дни.

Появата на Ким в Харвард обаче не беше оценена подобаващо: „За секунда си помислих, че тя е купила Харвард“, туитира потребител @moviestuff22 и „Харвард вече не е Харвард“, според  @kaitygrizz.

Изявата на Ким беше коментирана и в телеграм: „Силата на PR-а е такава, че на великата Бионсе беше простено дори дубайското натягане в компанията на руснаци (преди часове певицата направи противоречиво завръщане към коцертната си дейност след четири години пауза, като изпя 19 песни в луксозен хотелски комплекс в Дубай и представи общ дует с 11-годишната си дъщеря Блу Айви), а Ким е преследвана в Twitter от тези, които смятат, че не е достатъчно добра за Харвард“, четем в съобщенията в Телеграм. 

Припомняме, че Ким е остро критикувана и по друга причина: тя е силно осмивана онлайн, след като купи известния аметистов кръст, носен от принцеса Даяна. Преди това придоби и нефритените гривни на Лорейн Шварц, носени от актрисата Елизабет Тейлър, и няколко часовника Cartier, собственост на бившата първа дама на САЩ Жаклин Кенеди. Към поредицата се включва и обсесията й по рокли на Мерилин Монро, които нае и облече на Met Gala 2022. 

В контекста на интереса на Кардашиян към притежанията на велики жени, тя бе наречена „похитителката на гробници“ и сравнена с Волдемор: антагонистът от вселената на Хари Потър, който също събира неща, принадлежали на легендарни хора и ги превръща в хоркрукси. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.