Следва

Кой как избра да се рекламира: Кендъл Дженър за Jimmy Choo

Стил урок на седмицата: 7 начина да заметнем, завържем, запретнем шала

Зимата в пълния си градски блясък 

All fashion преди 1 година

По причина, че януари се държеше като октомври (или март, предвид, че София е пълна с кокичета), чак сега си купуваме шалове за зима 2022/2023. Времето вече е истински студено, температурите са драстично надолу и дори заваля сняг. Дълго пухено яке или палто от кожа или вълна не е достатъчно, студовете са немислими без любимия зимен атрибут, а добрите и удобни начини да го носим са надолу >>>

#1 Кръстосан през раменете

Ако не харесвате класическиото поставяне на шал, това е най-интересното и изискано стилно решение: взимаме го, поставяме го на раменете и пресичаме двата края, но отпред. За да най-добър ефект, избираме бежово, светлосиво или бяло, което отваря лицето и деклотето.

#2 Много дълъг

Това е задължително за зимното облекло според фешънистите: просто го носим така, че да се влачи. Подобно на Trend Report: триумфът на puddle pants, панталоните за локви.

#3 Ton sur ton

За да не сбъркваме комбинацията - а то се случва и на най-добрите - или просто за всеки и за всички поводи, премятаме възможно най-небрежно шал в точен тон с връхната дреха, палтото или пухеното яке.

#4 Плетен на една кука

За тези, които обичат "handmade with love", опитайте този аксесоар, преметнат през врата така, без никакви "сгъвки". че да му се виждат всички прелести. Баба, мама, леля много ще се зарадват, че така се фукаме... 

#5 Този, който отива на всичко

Купен преди поне 15 години, всеки човек го има, класическият шал с трикотажни шевове в любим неутрален нюанс. Носен върху палта, пухени якета и блейзъри, може би увит около качулката на суичър... За истински небрежни момичета.

#6 Рошав

Първо, нека обясним какво представлява: за да направата на този шал се използва специална космена прежда, която създава мек и пухкав обем. Той е много топъл и позволява да си играетем със стилизирането благодарение на тази 3D текстура. Просто увит около врата или вързан на главата, рошавият шал е оригиналната нотка на всички зимни визии - колкото по-идиотски го измислите, толкова по-найс. 

#7 Не шал, а пуловер

Това е най-оригиналната модна идея: да носим вълнен пуловер като шал, да го завържем около врата. Подробност, която миланците обожават…

More All fashion