We Love: ботите на The Row и кашмирени панталони, пъхнати в тях

We Love: ботите на The Row и кашмирени панталони, пъхнати в тях

Каталозите и ревютата на The Row са оптималният пътеводители към вечния гардероб, постигнат с обичайни стилистични средства, но не съвсем

Те могат да се изучават като ръководство за небанални начини за носене на познати и прости неща. В същото време много (ако не и всички) компоненти за подобни стилови комбинации вече са в гардероба ви - това, което остава, е да комбинирате всички части от пъзела и да се насладите на грандиозните резултати. И така, от лукбука на новата колекция есен-зима 2023, който беше публикуван днес (марката реши да се въздържи от ревю и се ограничи до заснемане), научихме кой е най-добрият начин да носим базовите си спортни долнища от трико в такова студено време, каквото е сега. Просто трябва да бъдат напъхани в елегантни боти с остър връх (проверихме, новата колекция на американската марка на близначките Олсън все още не се продава никъде, но сме първи за чифт боти като тези).

Правим го така, че само краищата на панталоните да са пъхнати в обувките, а самите крачоли трябва ефектно да висят над глезена, създавайки деликатен обем. Това е своеобразен отговор на доста изтърканото съчетаване на маратонки с разкроени панталони с маншет, които модните инфлуенсъри толкова харесват. Тук имаме същия принцип на комбиниране на спортни артикули с елегантни - но, така да се каже, наобратно. Стилистичните трикове с шалове също заслужават внимание: марката предлага да ги носим или в тона на обемното палто и като неразделна част от него, или, напротив, контрастиращи - но винаги пъхнати под колан или чанта, препасана през кръста. Последният съвет може би не е най-практичният, но пък е супер ефектен (вижте още: The Row, Spring 2023 READY-TO-WEAR). 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.