Следва

Има ли Елена Перминова целулит или няма - Инстаграм бумът на деня

Колекцията на Louis Gabriel Nouchi Есен/Зима 2023 и разкошен Лукас Браво aka American psycho

Лукас Браво - секссимволът от сериала „Емили в Париж“ - се превъплати в серийния убиец от хорър романа „Американски психар“ за ревюто на Луи Габриел Нуки в Париж - цялото във видеото най-долу

Celebrities преди 1 година

Когато Луи Габриел Нуки започва да учи моден дизайн в La Cambre в Брюксел, Инстаграм все още не е създаден. „Нямахме Инстаграм, когато учех. Снимките не бяха толкова важни преди.“ Креативният процес и лейбълът LGN от 2017г. се базират почти изцяло на книги. Всъщност Нуки обожава да чете. Всяка колекция, която прави дизайнерът, е трибют към книга или писател, „оформили виждането му за света“. Идеята е да изгради библиотека чрез бранда си. Миналия сезон приказката, разиграваща се на модния подиум, бе на Пиер Шодерло де Лакло – историята за морална и емоционална поквара „Опасни връзки“. А преди това - на Шарл дьо Бодлер - „Изкуствен рай“, история за влиянието на опиума и хашиша. Тази година есенната мъжка колекция LGN 2023/2024, показана в Париж, се базира на смразяващото изследване на мъжествеността в романа „Американски психар“ от Брет Ийстън Елис.

Лукас Браво е един от главните актьори в сериала „Емили в Париж“. Да, да... знаем колко полюсни мнения има за него, даже чуваме от познати, които го гледат, че въобще не го харесват, но някак не могат да спрат. Независимо от коментарите за сериала, факт е, че всички припадаме по красивия французин Лукас Браво.

Освен като секси готвач в сериала, можем да видим французина на модния подиум на LGN, където се превъплъщава в безмилостен сериен убиец и излиза с опръскано с кръв лице. Кой по-добре от Лукас Браво би могъл да олицетвори същността на колекцията на LGN Есен 2023/2024, вдъхновена от култа към “Американски психар” и изключително опасния главен герой Патрик Бейтман? Само го вижте... 

Този сезон френският бранд се фокусира върху токсичната мъжественост и насилието, което ни заобикаля, като прави препратка към романа от 1991 г. на Брет Ийстън Елис. Френският актьор открива шоуто с лице, опръскано с кръв, облечен в дълго, черно двуредно палто, риза, вратовръзка и кожени ръкавици - аутфит, вдъхновен от безуперчния вид на юпито на Уолстрийт, извършващо десетки убийства с лекотата на класически психопат.

Шоуто на Луи Габриел Нуки интерпретира power dressing-a на 80-те години. Освен проблема, свързан с токсичната мъжественост, дизайнерът зачеква и друга тема. Неговите кастинги винаги са size-inclusive. Той казва: „Реалността на бранда са нормалните хора, така че защо те също да не участват в шоутo?” Той разбива клишетата, изкарвайки на подиума различни мъже с различни тела. Сред тоалетите намираме костюми по поръчка в стила на офис облеклото от 80-те години - с широки рамене с подплънки, но също спортно облекло и халати. Дизайнерът играе с драперии, материи и цветове. Нямаме търпение да видим върху кой роман ще съсредоточи вниманието си през следващия сезон! А цялото ревю за предстоящите есен и зима е тук >>>  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.