Следва

Най-хубавият любовен транзит, Венера в Риби, общо и знак по знак

Има ли Елена Перминова целулит или няма - Инстаграм бумът на деня

Моделът Елена Перминова (Лена, както предпочита красавицата) събра 113 744 лайка в Instagram (към 16.39 часа) с пост, визуализиращ и въздигащ съвършеното й тяло, непощадено от целулит 

Celebrities преди 1 година

"По обяд светлината не щади никого... Момичета, не идеализирайте никого, освен себе си", написа Перминова под снимката. "Приемайте се и се обожавайте във всяка форма, статус и светлина. Всички сме несъвършени! Разбира се, внимателно изберам снимките, преди да ги публикувам, но ми се струва, че честните снимки винаги вдъхват увереност, не сте ли съгласни?".

В социалните мрежи обаче не й повярваха: Перминова беше заподозряна, че добавя целулит към краката си с помощта на Photoshop, за да привлече вниманието към „горещата тема за позитивизма към тялото“.

„За втори път Лена Перминова се обръща към хората и се опитва да мотивира обикновените жени да приемат себе си с предполагаемите си целулитни бедра“, четем мнение в телеграм. „Този ​​фарс може да работи само за тези, които страдат от дупки в паметта. Тъй като Лена демонстрира хардуерните си процедури почти по-често, отколкото тялото си в бикини".

И още: „момиче, което не излиза от кабинетите на козметици и масажисти просто не може да има такава драстична промяна в кожата на тялото“ и "ако е истина това, което виждаме сега, значи Лена безмилостно фотошопва всички останали 99% от снимките си, което изобщо не й прави чест“ (вижте още: Лена Перминова за ефекта от абдоминопластиката два месеца по-късно)

"Лена Перминова въвежда обратната фотошоп тенденция. Многодетна майка с перфектно тяло отново флиртува с публиката, доказвайки, че е "обикновена жена" с целулит. В скорошно видео с приятелка няма и намек за портокалова кожа. Моделът уверява, че всичко е в коварните слънчеви лъчи, които не я излагат в най-добрата светлина. Къде е истината?".

Имаше и някои комплименти към фигурата на Перминова. "Събитието на деня: идеалната Лена Перминова показа целулит. О, да, би било прекрасно да виждаме това по-често". 

Това не е първият път, когато Перминова публикува снимка с "проблем": през ноември 2020 г. тя публикува подобен кадър от ваканцията си. Тогава мнозина също не повярваха на модела и я обвиниха, че злоупотребява с Photoshop. Абонатите упрекват красавицата, че използва графични редактори, за да направи краката си по-дълги, а тонът на лицето - по-равномерен.

Припомняме, че Елена Перминова има четири деца от любимия си, бизнесмена Александър Лебедев, като двойката е заедно повече от 17 години (вижте още: Елена Перминова & Александър Лебедев и Наталия Водянова & Антоан Арно: сватби след много години любов). 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 13 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.