Следва

Най-важните АСТРО събития на 2023 - много ретрограден Меркурий и още

Най-хубавият любовен транзит, Венера в Риби, общо и знак по знак

Любов зад борда! Романтично цунами залива нашите брегове от днес, когато Венера влиза в Риби, до 20 февруари. Радост за любовния живот! 

Astro преди 1 година

Фантазия или реалност? Секси или cringe? Ех, на кого му пука. Гмуркаме се в дълбините на романтично си въображение, защото не можем да направим нищо по-добро с транзита на Венера в най-размечтания знак, Риби. Съблазняваме с чувствителност и се свързваме с най-хубавите си желания в този толкова прочувствен момент. Всичко за него, другото име на Щастие в любовта, е надолу >>>



Кога е транзитът на Венера в Риби?

Венера, планетата на любовта, красотата и лукса, дава своята декадентска, жадна за удоволствия енергия на всеки зодиакален знак за между три до пет седмици всяка година. Тази година транзитът на Венера в Риби продължава от четвъртък, 26 януари до понеделник, 20 февруари 2023 г. Той пристига веднага след ефирния, интелектуален транзит на Венера във Водолей (2-26 януари 2023 г.), а следващият транзит на Венера е в Овен, 20 февруари - 16 март 2023 г.

Венера в Риби може да предизвика бърз поток на интимност! Докато планетата на любовта преминава през водния знак Риби, можем да поставим нови емоционални рекорди. Насладете се на някои шантави моменти, но помнете тази изключително важна дума с главна буква "г" - Граници, за да не бъдем всмукани от нечия драматична вълна.

Какво означава транзитът на Венера в Риби?

Когато страстната Венера се завърти в подхранваните от страст води на Рибите, ще ни е трудно да задържим баланса и умереността, когато става въпрос за връзките и реалността. Но това не е непременно проблем. Планетата на любовта е "екзалтирана“ в знака на Рибите, което означава, че нейните примамливи сили са изключително мощни по време на тази четириседмична фаза. Внимание: Опитайте се да задържите поне едно пръстче на крака в зоната на реалността и рациото! Рибите са майсторът на илюзиите, който хем умее да съставя плейлисти с най-епичните любовни песни на всички времена, но може да бъде и хитър знак заради начина, по който се "залепя", "закача" за другите.



Тъй като Риби управлява дълбокото подсъзнание, не се изненадвайте, ако някои стари въздействия и наследствени модели се активират сега. Ако това се случи, не се отчайвайте; всъщност може да е важен лакмусов тест за дълголетието на връзката ви, например. Рано или късно романтичният партньор ще открие вашите рани и белези и когато това се случи, ще видите, че искате някого, който няма да избяга, защото (аха!) вие сте просто човек. По време на този цикъл "връзките, които са наясно с травмите“ могат да задълбочат разбирането и хубавата си връзка. Червен флаг: Границите се размиват по време на този мъглив цикъл на Венера. Внимавайте да не се обвързвате чрез травми и да влезете в токсичен цикъл на злоупотреба, любовно обсебване и манипулации. Ако сте необвързани, разцъквайте Тиндър по-често (но без да бързате!), за да избегнете падането по глава върху раменете на някого, който не е 100 процента достъпен или надежден. Ако сте обвързани, може да се наложи да дадете прошка или да преработите стара болка, която блокира интимността с партньора ви. Добрата новина е, че по време на транзита на Венера в Риби наистина можем да влезем на дълбоко. Терапията - за двойки или индивидуална - ще бъде особено ефективна, тъй като емоционалната броня на всеки е по-мека, докато Венера е в този чувствителен воден знак.


Нова година, ново гадже: 30 приложения за запознанства, в които "има хляб"


Как влияе транзитът на Венера в Риби?

Ако намалите скоростта, този омагьосващ цикъл на Венера може да стимулира романтичен ренесанс. Релаксирането ще ви постави във възприемчиво състояние, идеално за създаване на магия и наслаждаване на моменти, отварящи сърцето. Романтиката е d’etre за всеки и докато е в Риби, Венера я поднася с всички атрибути: току-що откъснати цветя, любовни сонети, вечеря на свещи и разходки на лунна светлина. Бихте могли да развиете връзка поради споделен интерес към конкретен жанр на изкуството и музиката (тип: "О, ти също обожаваш vaporwave?“)



Сходни духовни търсения също могат да бъдат спойката за двойките сега. Не ви казваме да се запишете на курс по медитация заедно... но не казваме и да не го правите. Ако тази атмосфера на сродни души се разпали, кажете “нама сте”, пишете си по-често с любимия човек и общувайте стратегически. Тъй като Рибите се изживяват пасивно, не прибягвайте до пресиране на нещата по време на този цикъл. Вместо това изкусно съчетайте дарбите си на емпатия с интуитивното разбиране за това какво възбужда хората. Един прочувствено секси поглед от ваша страна може да е всичко, което е необходимо, за да запалите първа искра.

Особеностите на Венера във воден знак

Транзитът на Венера в Риби подчертава елемента на този зодиакален знак: водата. Тези особености идват, когато Венера е в Рак, Скорпион или Риби за приблизително четири седмици всяка година. Ако искате да се потопите в потока на живота, вместо да плувате срещу течението, водните знаци помагат перфектно. Тези дълбоки, емоционално разбираеми знаци напомнят на всички останали от зодиака за силата на емпатията в една интимна връзка. Понякога този водовъртеж от енергия може да ви накара да се почувствате сякаш се давите в емоциите си. В други моменти може да донесе мощното вътрешно знание, което ви насочва да правите най-подхранващите движения за себе си!



Какво означава вашата лична Венера и как ще повлияе транзитът днес на всеки от зодиака

Сега можете да прочетете вашия личен транзитен хороскоп за Венера в Риби - обърнете внимание и на зодията, и на наталната си Венера! Това дава по-персонализирана прогноза за това как ще преживеете транзита. Например, ако сте Овен, но вашата Венера е в Риби, можете да прочетете транзитните хороскопи и на Овен, и на Риби, надолу >>>



Овен 

Дъждовни капки върху рози и котешки мустачки? Какво ще кажете за искрящи понита и еднорози, Овни? Не се смейте: От 26 януари романтичната Венера плава в Риби във вашия "кичозен" 12-ти дом, дома на мечтите, сънищата, фантазиите, до 20 февруари. Не е нужно да вярвате в магия, за да приемете, че приказките могат да се сбъднат. Необвързаните Овни трябва да удвоят усилията си за срещи през следващите четири седмици: истинската любовна връзка може да се материализира от нищото. А ако сте обвързани, помислете какво ще ви е необходимо, за да постигнете статуса "завинаги щастливи“. И НАПРАВЕТЕ нещо, за да се случи това!

Телец

Небрежното общуване без никакви условия може да доведе до всякакви случайни срещи през следващите четири седмици! Тъй като Венера управлява вашият знак и влияе на 11-ия ви дом, дома на приятелствата и социалния живот, до 20 февруари, приятелските срещи могат да предизвикат благоприятни бизнес партньорства или, за необвързаните Телци, любовни връзки. Но не чакайте хората да паднат в скута ви по време на транзита на Венера в Риби. Разгледайте новите приложения за запознанства или разговаряйте с непознати, когато сте навън.

Близнаци

Има повече от един начин да напреднете в работата с пристигането на 26 януари, т.е. транзита на Венера в Риби, който се случва в 10-ия ви дом, дома на кариерата. Тя ще остане там няколко седмици и седмици ще ви покаже някой и друг трик. Помага да си представите какво искате да постигнете, така че да знаете кога сте пристигнали там, където желаете. МОЖЕТЕ да станете доброволец във всяко скучно предложение за управление на проекти. Или да включите мегаватовия си чар и да докоснете партньорите с неподражаемото си чувство за хумор. С последното ще удивите хората толкова много, че просто ТРЯБВА да ви накарат да работите в техния екип!

Рак

Очаквайте неочакваното през следващите четири седмици, Раци, докато ослепителната Венера плава през Риби и през вашия 9-ти дом, дома на приключенията, се повишава фактора на ободряването в любовния ви живот до 20 февруари. Независимо дали буквално излитате на почивка или в командировка (това е равно на удоволствие) или просто да имате приключения близо до дома, нещата със сигурност ще станат много по-страстни по време на този транзит. Купидон се насочва към самотните раци, така че бъдете лесна мишена. Ако сте извън пазара, Планирайте бягство с вашия любим - навсякъде е добре, стига да е романтично!

Лъв

WOW! Романтиката е във въздуха през следващите четири седмици, докато страстната Венера преминава в Риби и във вашия 8-ми дом, дома на интимността и интензивните емоции. Няма време или място за задръжки между 26 януари и 20 февруари, Лъвове - не и с вашата вътрешна съблазнителка начело. Ако гардът ви падне, не се противете. Запишете се на уъркшоп по еротични танци или правете кундалини, за малко пвоече бавни вибрации. Обвързаните котенца се нуждаят от повече време един за друг, така че изчистете тези несъществени битови дейности, останете вкъщи заедно и дръпнете щорите!

Дева

Залозите стават високи в играта за вас от 26 януари, тъй като Венера, планетата на страстта, нахлува във вашия 7-ми дом, дома на любовните и интимни отношения. Независимо дали сте готови да  приемете/предложите пръстен, трябва да знаете, че транзитът на Венера в Риби гарантира някакви любовни случвания. Има начини да разберете какво се върти в главата на някого, без да водите директен разговор, така че се забавлявайте! Ако сте самотни и изтощени, вземете си от приложенията за запознанства, излезте и се смесете с живи фора по улиците. Решете се да направите първия ход поне през половината от времето.

Везни

Здрави и секси - Сега ИМА комбинация, в която можете да влезете, Везни! Получавате своя блясък отвътре навън от 26 януари, когато вашият владетел, ефирната Венера, отплава към Рибите и към вашия 6-ти дом, дома на здравето и всички уелнес теми. Но не е нужно да вървите по пътя на лишенията по време на транзита на Венера в Риби. За да може вашият естетически знак да се придържа към план, той трябва да се хареса на всичките ви сетива. Потните кардио тренировки ще работят за някои Везни, но за много от вас секси танцова рутина или изобретателен час по йога ще бъде по-близо до райското себеусещане.

Скорпион

Вдигнете си дупето и се хващайте за работа. Вие и вашият екип ще ударите десетката, Скорпиони! Планетата на любовта Венера преминава в Риби и във вашия 5-ти дом, дома на удоволствията и креативността, добавяйки ракетно гориво към вашите зимни социални планове. Позволете на вътрешния си стил да се разгърне! Внимателно подредете гардероба си и носете сърцето (и изкуството си) в ръкав. През следващите четири седмици планетата на земната страст със сигурност ще поръси с малко повече подправки любовния ви живот.

Стрелец

Съблечете оковаващите костюми и се гмурнете в най-елегантното спортно развлечение. Вашето сърце - и останалата част от вас - иска да се скриете в сладкия си дом през следващите четири седмици, защото приятната Венера осветява вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, от 26 януари до 20 февруари. Грабнете пижамите и одеялата и прекарайте възможно най-много време с вашия любим човек вкъщи. С филми и сладки. Не се тревожете, че ще разочаровате приятелите си по време на транзита на Венера в Риби. Те всъщност ще ви завиждат за времето, прекарано на дивана...

Козирог

Вашият дух и гард са в забавено движение или хич ги е няма последно време, нали? Върнете се в играта, Козирози, независимо дали това означава да удвоите усилията си за срещи или да обърнете повече внимание на любими. Планетата на любовта преминава в чувствените Риби и вашия изразителен 3-ти дом, дома на комуникацията, информацията, мисленето и писането, от 26 януари до 20 февруари, засилвайки топлината на вашата вече впечатляваща харизма. Малко безгрижен флирт може да бъде забавен - АКО е 100 процента невинен (ако не, трябва да разгледате мотивите си). Неомъжените Козирози биха могли да срещнат достоен кандидат чрез общ приятел или на културно събитие.

Водолей

Вашият гардероб трябва да получи надстройка за повишаване на допамина през следващите четири седмици, докато пищната и луксозна Венера преминава през 2-ия ви дом, дома на парите и ценностите. Не е като да се пристрастите към пазаруването в Instagram или нещо подобно, но има вероятност да се поддадете на изкушението - повече от един път! Няма нищо лошо да се глезите, Водолеи, особено ако живеете със стегнат колан от известно време. Просто се питайте редовно: Това носи ли ми истинско щастие или е трик да впечатля някого?

Риби

Очарователната Венера лагерува във вашия знак от 26 януари до 20 февруари, увеличавайки романтичния фактор в живота ви. И насърчавайки ви да отстоявате себе си. Дипломатичната планета ви помага да поискате това, от което се нуждаете, и да установите здрави граници с прекалено нуждаещите се хора. Ако сте необвързани, ще видите ясно колко риби има в морето - кои можете да уловите и кои да пуснете, ако решите. Ако сте във връзка, каквото и да правите заедно, влейте в него повече обич. Вашият партньор ЩЕ почувства любовта!

За най-любопитните

Знайте, че Венера определя вашия личен стил - от вкуса за дрехи и декор до това, което намирате за визуално привлекателно. Венера показва областта, в която сте креативни, снизходителни и романтични. Може по-лесно да получавате подаръци и подкрепа в сферите, които управлява вашия знак Венера. Като миротвореца на зодиака, Венера помага да преговаряте за компромиси. Просто се пазете от "хубавата болест“ в областта на живота, която управлява вашето разположение на Венера. Тази планета, склонна към конфликти, също може да ви накара да бързате да се установите или да приемете мир на всяка цена. Може да се наложи да укрепите малко гръбнака си, за да не се окажете в състояние да кажете "може би“, когато имате предвид "не“.

Всички транзити на Венера през 2023 г.

Риби: 26 януари - 20 февруари
Овен: 20 февруари - 16 март
Телец: 16 март - 11 април
Близнаци: 11 април - 7 май
Рак: 7 май - 5 юни
Лъв: 5 юни - 8 октомври (с ретроградност от 22 юли до 3 септември)
Дева: 8 октомври - 8 ноември
Везни: 8 ноември - 4 декември
Скорпион: 4 декември - 29 декември

More Astro

Любовно разочарованите, спокойно, Венера вече е в Риби

Astro преди 5 дни

Ако сте човек, който е скептичен към приказките, мрази романтичните филми и не вярва в щастливия край, пригответе се за приятна изненада: транзитът на Венера в Риби от само преди няколко дни, 11 март, до 5 април ще ни мотивира да мечтаем и да изживеем магията на любовта.  

Новолунието в Риби тази неделя или пролетен хороскоп за всички зодии

Astro преди 1 седмица

Новолунията са време за подмладяване и разцъфване - като пролетта! Ако имате липса в живота си, сега е моментът да я запълните чрез ново преживяване, човек или предмет. Всички ние трябва да направим място за нови начинания, граничещи дори с невъзможното, по време на Новолуние. Имайте предвид, че всички сме като бебета, когато започваме нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате!