Следва

Къси панталони - имат ли почва у нас

Party Advice. С цвят и без дължина

Нашето предложение за теб идва директно в духа на новите тенденции. Заложи на късите панталони, по-удобна дреха за парти на дали ще успееш да намериш...

Fashion преди 14 години

И отново дойде четвъртък. И ти от още от днес си задаваш въпроса: „Какво да облека утре вечер?”…Е, ние пак сме тук, за да ти дадем идея, да ти помогнем в това как виждаме ние твоя парти стил.

Вече започна да става все по-топло навън, а пък в клуба винаги е горещо, дали от много емоции, или от други неща – няма значение.

Нашето предложение за теб идва директно в духа на новите тенденции. Заложи на късите панталони, по-удобна дреха за парти на дали ще успееш да намериш. За топ, пък ти предлагаме нещо феерично, леко и удобно. Естествено, в духа на пролетта и летните емоции – страхотен флорален принт.

Обувките са по твой избор, както и всички аксесоари. Даваме ти само едно предложение, просто съвет. А ти избери това, което най-добре ще пасне на теб и твоя стил. Дали красиви сандали, или ултра високи платформи – ти решаваш. Въпреки всичко, най-важното е да се забавляваш…до сутринта.


Топ Capasca 65 лв.
Къси панталони Capasca  65 лв
Обувки Daris 85 лв
 

More Fashion