Следва

Обичта на известните: Раян Рейнолдс и малката Джеймс

Миличък сладичък: Хари Стайлс и спрасканите му панталони

Несгода в Лос Анджелис 

Celebrities преди 1 година

Докато хореографираше песента "Music For A Sushi Restaurant“ на свой концерт, карамелените му кожени панталони се разкъсаха не къде да е, а баш между краката - случва се всекиму, релативен е само броят насочени погледи към теб в момента на нещастието. Личи си, че не е планирано и колко сладко е засрамен 28-годишния хубавец от неприятната случка. Хари, супер шоумен, показа чувството си за хумор и самоирония в извинението си към феновете на първия ред: "Скъсаха ми се панталоните. Усещам, че дължа извинение на някои от вас тук отпред. Ама тук сме си семейство“, каза той, след което се обърна към мъж от публиката, казвайки: "Вие, сър, добре ли сте? Обещавам, че това не е част от шоуто." След инцидента Стайлс завърза ЛГТБ знаме на кръста си и продължи изпълнението - много се радваме на умението да се самоиронизираш винаги. Ето го:

More Celebrities

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 1 ден

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.  

"Тя не е французойка": критики към Vogue за корицата с Джиджи Хадид, посветена на Олимпиадата в Париж

Celebrities преди 3 дни

Френският Vogue е жестоко критикуван онлайн, защото избра американката Джиджи Хадид, вместо френски модел, за корицата на специалния си брой, посветен на Олимпиадата в Париж.