Следва

Киара Ферани + езерото Комо = ВНЛ

We Love: Новак Джокович и сълзите в прегръдката на мама

Новак Джокович остави емоциите си да се леят на потоци, след като спечели 10-ия си Australian Open и рекордна 22-ра титла от Големия шлем в неделя

 

Celebrities преди 1 година

Легендарният сръбски тенисист се качи на трибуните, при членовете на семейството и професионалния си екип, а по лицето му се стичаха сладките изстрадани сълзи на победата. Ноле почти се разпадна в ръцете на майка си, преди да слезе обратно на терена, за да получи трофея си и малко над 2 милиона долара за победата в индивидуалния турнир. Кадрите трогват дълбоко - 59-годишната госпожа Джокович със сигурност има огромна роля за невероятната съдба на момчето си - вероятно най-големият тенесист в историята.   

Сред присъстващите не беше баща му Сърджан, който реши да се дистанцира от медийното внимание след обвиненията, че е привърженик на Путин и Русия.

Съпругата Йелена също не присъства на турнира в Мелбърн, но по причина училищните задължения на децата. Тя обаче сподели снимка на мъжа си и написа: „Браво, сладури“.

Силните емоции на сърбина вероятно се дължат и на миналогодишната забрана за участие в турнира, когато властите не го допуснаха до участие, поради несъгласието на шампиона да се ваксинира, анонсирано честно и открито пред всички. 

More Celebrities