Следва

Vintage Forever: Майли Сайръс генерално смени стила, одобряваме

Причината за смъртта на Лиза Мари Пресли може да са лекарства за отслабване

Дъщерята на Елвис Пресли и първата съпруга на Майкъл Джексън, Лиза Мари Пресли, която почина на 13 януари, е приемала лекарства за отслабване преди смъртта си. Това съобщава TMZ , позовавайки се на източници, близки до семейство Пресли

 

Celebrities преди 1 година

Изяснява се, че Пресли е отслабнала ударно преди церемонията по връчването на наградите "Златен глобус ", където беше представен филмът "Елвис" за баща й, защото искала да изглежда добре на червения килим. Тя вземала лекарства за отслабване, спазвала строга диета и загубила приблизително 18 кг. за шест седмици (вижте още: Най-новата диетична лудост на Холивуд? Ozempic, лекарството за скини визия). Какви лекарства е приемала Пресли не е известно, знае се само, че са били опиоиди.


Лиза Мари Пресли и Джери Шилинг

На наградите „Златен глобус“ 54-годишната госпожа Пресли изглеждаше изтощена, дезориетирана и ходеше трудно: в един от видеоклиповете видяхме, че тя се обръща към приятеля си Джери Шилинг, казвайки му: „Дай ми ръка". 

Експерти твърдят пред изданието, че във външния й вид и поведение се е забелязало, че употребява някакви наркотици. Стана известно също, че в деня на смъртта си тя се е оплаквала от болки в корема.

В продължение на много години Лиза Мари Пресли беше пристрастена към психотропните вещества, които започва да приема още в ранната си младост. Започва да се бори активно със зависимостта след 2013 г., като няколко пъти се подлага на рехабилитация. Близки до Пресли изразяват притесненията си многократно, че тя може да се пристрасти отново след самоубийството на сина й Бенджамин.

Лиза Мари Пресли остави три дъщери: 33-годишната актриса Райли Киоу и 14-годишните Финли и Харпър Локууд. Синът на Лиза Мари Пресли Бенджамин се самоуби през 2020 г. на 27-годишна възраст. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 21 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.