logo loader
Следва

Дзадзики - лесно, леко, лирично сосче и неговата оригинална рецепта

Бебе номер три за Бехати Принслу и Адам Лавин

Адам Лавин, 43, и Бехати Принслу, 34, си имат трета рожба 

Celebrities преди 8 месеца

Щастливата новина за раждането на бебето разкри анонимен източник пред сп. "Пийпъл". Не се уточняват точният ден на раждането, пола или името на бебето, което не пречи да кажем от сърце: Честито! (вижте още: Адам Лавин декорира къщата си страхотно! Той, Бехати и дома им за Architectural Digest

Адам и Бехати се ожениха през 2014-та и са родители и на 6-годишната Дъсти Роуз и 4-годишната Джио Грейс (вижте още: Ваканцията на известните: Адам Лавин и Бехати Принслу на Мауи).

По време на третата бременност на Бехати избухнаха няколко скандала. Адам беше обвинен в изпращане на флиртуващи съобщения до няколко жени, след което обяви, че, да, направил е грешка, но никога не е имал връзка с друга.

„Нямах афера, но прекрачих границата в момент от живота си, за който съжалявам. Най-голямата грешка, която можех да направя, беше да бъда наивен и глупав да рискувам единственото нещо, което има значение за мен в живота. Никога повече няма да го направя. Поемам пълна отговорност. Ще преминем през това заедно“, писа по повода Адам в Instagram (Петъчна доза СЕКС: Адам Лавин - лошото момче, което обича жените).

 

More Celebrities

Бен Афлек и Дженифър Лопес на битпазар, ден след като той се гушна с Дженифър Гарнър

Celebrities преди 4 дни

Бен Афлек и Дженифър Лопес посетиха битпазар в Лос Анджелис ден след като актьорът беше сниман с Дженифър Гарнър: бившите съпрузи бяха хванати да се прегръщат в кола, при това изглеждайки много щастливи