Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2023

Astro преди 1 година

Казват, че най-трудното нещо е началото. Всички си представяме как, примерно, хващаме китара за първи път и свирим толкова безпроблемно, колкото H.E.R - и искаме веднага да зашеметим цял стадион от обожаващи фенове. Но истината е, че не можем да направим нищо преди стотици часове практика. Тъй като за първи път от април 2022 г. няма ретроградни планети, този месец сме на мисия да започнем, истински, разни нови неща и с това идва смирителната реалност да бъдеш начинаещ. Пълнолунието в Лъв на 5-ти ни довежда до емоционален пик в този аспект - ще се откажем ли или ще продължим? е въпросът.

Меркурий се премества във Водолей на 11-ти, присъединявайки се към Слънцето в аналитичния въздушен знак. Но с Венера, която все още е в Риби, средната част на месеца ще ни накара да се почудим дали да следваме главата или сърцето си. Това достига своя връх около 15-ти, когато и двете страни дават много силни аргументи и осъзнаваме, че реалистът и романтикът в нас трябва да работят заедно.

След това, на 18-ти, Слънцето навлиза в страстните, чувствителни Риби, а Новолунието в променливия воден знак на 20-ти вдъхва свеж оптимизъм да работим за целите си. Също на 20-и Венера преминава в Овен, където просто трябва да преследваме своите влюбвания и страсти без изобщо да приемаме "не“ за отговор. Въпреки вливането във възбудимата енергия на Овена, най-вече можем да оставим нещата да се просмукват в нас, тъй като няма точни аспекти от 22 до 1 март (когато Венера съвпада с Юпитер - един от най-благоприятните аспекти на годината). Нещата започват интензивно, но ще се успокоят. Просто бъдете готови да положите усилия.

TLDR: Нещата започват трудно през февруари, но се подобряват, стига да сме готови да работим. 

Хороскоп

Още от Astro