Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2023

Astro преди 1 година

Докато "щастливият: Юпитер продължава пътуването си през вашия знак, Овен, вие ще бъдете изпълнени със смели идеи и ще сте нетърпеливи да преследвате невероятни възможности. И все пак първите няколко дни от месеца може да започнат напрегнато. Пълнолунието в Лъв на 5 февруари може да разруши заседнала ситуация, отприщвайки креативност, романтика и прилив на предприемачески идеи - сякаш сте достигнали лимита си по отношение на една ситуация и сте толкова решени, че тя ще се промени, че реално се случвата. Въпреки това избягвайте да създавате ненужна драма, за да привлечете внимание. Може дори да не осъзнавате, че го правите, така че трябва да внимавате.

Меркурий преминава във Водолей на 11-ти, където се присъединява към Слънцето и благоразумния Сатурн. Ще бъдете заинтригувани от групи и клубове, които предлагат нещо различно, особено ако отговарят на вашите уникални интереси. Венера се изравнява с Нептун точно след Свети Валентин, правейки дните около това време изключително романтични. Много лесно бихте могли да попаднете под нечие заклинание.

Вашият духовен живот ще придобие по-голям акцент, когато Слънцето се придвижи на 18 февруари за престой от четири седмици в Риби. Това е вашият шанс да се отпуснете и да презаредите. Това също е възможност за разрешаване на витаещи проблеми, така че да имате чист лист, когато Слънцето се премести във вашия знак по-късно следващия месец. Новолунието в Риби на 19-ти може да бъде идеалната възможност да започнете навици, които поддържат духовния ви живот. Препоръчваме да започнете медитация за внимание, да учите йога или да изследвате други дисциплини, които могат да облекчат напрежението и да донесат по-голямо спокойствие.

Най-накрая, на 20 февруари, очаквайте нещо специално, защото Венера влиза във вашия знак. Тъй като започва нова фаза, е добре да отпразнувате, преобразявайки се в нещо ново. Освен това ще сте нетърпеливи да общувате и да създавате нови приятели. 

Хороскоп

Още от Astro