Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2023

Astro преди 1 година

Лъвове, Слънцето е във Водолей и във вашия 7-ми дом, дома на любовните партньорства, и през първата половина на месеца поставя ударението върху "ние“, а не върху "аз“. Ще се радвате да общувате, да правите нови неща с партньора си и да общувате по всякакви начини с много хора. И въпреки че взискателният Сатурн все още пътува през тази зона при вас, Слънцето насърчава да направите равносметка и да обмислите как да подобрите ключови взаимоотношения. Това също е възможност да се ориентирате.

Налага се да бъдете по-внимателни по време на Пълнолунието във вашия знак на 5 февруари, защото то може да доведе до драма и изблици на гняв, ако някой не получи вниманието, което заслужава. Проблем във връзката, който е бил заметен под килима, може да излезе на първо място, което ще направи този ден потенциално емоционален. Избягвайте да правите нещо набързо. Изчакайте, докато се успокоите и сте в кондиция, за да предприемете действие.

Любознателният Меркурий се премества във Водолей на 11-ти, насърчавайки комуникацията и дискусиите. Много неща могат да бъдат решени, ако вие сте този, който започва трудни разговори. Меркурий подобрява способността ви да си сътрудничите и да сключвате сделки, така че има и възможност за преговори около ключови възможности.

От 18 февруари Слънцето ще бъде в дълбоко емоционална зона в продължение на четири седмици, което ви вдъхновява да се освободите от емоционалния багаж. Може да сте по-фокусирани върху бизнеса, финансите и премахването на всички пречки пред вашия успех. Това е мястото, на което някой лайф коуч може да ви помогне да преминете отвъд своите собствени ограничения, за да се насладите на живот с по-голямо богатство и щастие.

Новолунието в Риби на 19-ти е полезно за стартиране на идея, продукт или нещо друго, което е важно, включително нов бизнес или романтична връзка. Ще почувствате прилив на ентусиазъм да задвижите нещата. И накрая - Венера навлиза в оптимистичния Овен на 20 февруари, което добавя допълнителен акцент към вашия 9-ти дом, дома на пътуванията и приключенията. Вашият вкус към екзотиката със сигурност ще се увеличи. 

Хороскоп

Още от Astro