Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2023

Astro преди 1 година

Везни, Слънцето във Водолей до 18 февруари ви насърчава да оставите игривата си страна да се покаже. Следващите седмици са идеални за изследване на вашите творчески таланти и за отдаване на любими хобита. Правенето на нещата, които обичате най-много, е чудесен начин да се заредите с гориво и ще подобри настроението ви. Плюс това, ако някога е имало време да покажете уменията си, сега е то. Не позволявайте на таланта си да се губи. Някой някъде може е нетърпелив да сключи сделка с вас.

Пълнолунието в Лъв и във вашия 11-ти дом, дома на приятелствата и социалния живот, на 5-ти може да бъде трудно, защото изковава остър аспект с Уран. Ще осъзнаете, че държите нещо или някого, а всъщност е време да го пуснете. Тази лунна фаза ще доведе нещата до внезапен край или да ще насърчи голяма промяна, която трансформира ситуацията към по-добро.

Тъй като Меркурий навлиза във Водолей и на 11 февруари, това е страхотно време да научите нови умения, да се заемете с хоби или да се присъедините към група или клуб. Ако това е място, на което можете да обсъждате и изследвате уникалните си интереси, супер!

Преминаването на Слънцето в Риби на 18-ти е шанс да рационализирате делата си. Предстоящите четири седмици са отлични за премахване на онези дейности и разсейвания, които са загуба на време. Ако направите това, ще имате повече време от дените да се съсредоточите върху това, което е важно. И ако сте пренебрегнали своята уелнес рутина, може да сте мотивирани да се върнете на правилния път.

Новолунието в Риби на 19 февруари е време за стартиране на идеи, продукти или услуги и за отказ от стари навици и приемане на нови. И накрая, Венера влиза в Овен на 20-ти и осветява вашия личен 7-ми дом, дома на любовните и интимни отношения. Присъствието й там ще добави допълнителен шум към съществуващо партньорство и ще повиши увереността ви, особено ако искате да разчупите леда и да поканите някого на среща.

Хороскоп

Още от Astro