Следва

ЛЮБОВ - 30 цитата за НЕЯ, нашето всичко

Секси и пораснал Аштън Къчър на корица: за брака с Деми Мур и опитите им за деца

Аштън Къчър позира за корицата на списание Esquire и даде интервю с акценти брака и болезнения развод с Деми Мур и загубата на дете. На 7 февруари Аштън ще навърши 45, чудесен повод за отличната работа на колегите 

Celebrities преди 1 година

 

Актьорът признава, че раздялата с Деми Мур, с която бяха женени осем години, е била много тежка. "Нищо не ви кара да се чувствате толкова провалени. Разводът е пълен провал, това означава, че не сте се справили с брака. Унизително и срамно усещане", споделя той.

Аштън Къчър и Деми Мур, която е с 16 години по-възрастна от него, се ожениха през 2004 г. и подадоха молба за развод през 2011 г. Двойката финализира раздялата през 2013 г.

 

Раздялата, оказва се, не е единственото тежко събитие, което той и Деми е трябвало да преживеят. В интервюто актьорът си спомня за спонтанния аборт на бившата му съпруга. "Загубата на дете, когато вече си свикнал с идеята, че ще имаш едно, е много болезнена. Всеки се справя с това по различен начин", казва той. "Обичам децата, иначе не бих се оженил. Тя имаше три, а идеята за още едно звучеше прекрасно. По някаква причина трябваше да преживея и това" (вижте още: Истории от живота: трагичният път на Деми Мур). 

Припомняме, че въпреки многобройните опити двамата не успяха да се сдобият с общо дете. Деми Мур има три големи дъщери от Брус Уилис, а Аштън Къчър - две деца от Мила Кунис: момиченцето Уайът и синът Димитри (вижте още: „Искахме дом, не имот“: къщата на Мила Кунис и Аштън Къчър, огромна, може би малко мрачна, но пълна с любов).

Аштън Къчър разкрива, че по време на брака си с Деми Мур е прекарвал много време с дъщерите й Румър, Скаут и Талула и се е грижел за тях, докато Мур е на снимачната площадка. Актьорът си спомня, че това преживяване на бащинство не е било лесно за него.

"Бях само на 26 години и бях отговорен за деца на 8, 10 и 12 години. Ето как се чувстват хората, които стават родители в тийнейджърските си години", казва Къчър, добавяйки, че все още поддържа връзка с дъщерите на Деми.

Къчър е бил "дяволски ядосан", когато излязоха мемоарите на Деми Мур , в които тя говори твърде открито за връзката им, обвинява го в изневяра и заявява, че се е съгласила на групов секс по негово настояване. „Пресата едва беше оставила мен и семейството ми на мира и едва на следващия ден намерих папараците да дебнат училището на децата ми“, споделя актьорът, добавяйки, че не таи злоба към Деми Мур.

Аштън разказва и за връзката със съпругата си Мила Кунис, която според него е „много по-готина от него“. „Винаги съм й се възхищавал, на нейния талант, на уменията й“. 

Къчър и Кунис се срещат за пръв път преди много години, на снимачната площадка на That 70s Show, където играят влюбена двойка: тогава актьорът е на 20 години, а бъдещата му съпруга на 15. Връзката им започна през 2012 г., след като Къчър се раздели с Деми Мур. Сватбата се състоя три години по-късно.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 8 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.