Valentine's Giveaway: Flower Bomb Ruby Orchid

WIN IT! 

All About Life преди 1 година

Причина 1. да имаме Flower Bomb на Viktor & Rolf - почти Св. Валентин е, трябва да ухаем на любов;
Причина 2. да имаме Flower Bomb на Viktor & Rolf - Емрата ни убеди: Майките ни обичат Flowerbomb и тийнейджърките също го знаят – има нещо емблематично в него. Flowerbomb означава много, а посланието на кампанията е за женствеността, което не означава да бъдеш деликатна или слаба. Мисля, че обикновено свързваме женствеността с това, а аз не съм такава. Мисля, че това е наистина важно послание за младите момичета," и трябва да ухаем на любов;
Причина 3. великолепно луксозен е, композиран от праскова и лозов лист, много орхидея, сладка ванилия - и трябва да ухаем на любов!


От P50 до парфюма: Емили Ратайковски споделя зимната си рутина за красота


След десет дни, 13 февруари, в навечерието на Празника на любовта, Flower Bomb Ruby Orchid ще е за един от вас, който последва @viewsofia и отбележи в коментар този човек, който превръща тялото и сърцето в експлозивен Flower Bomb. Участвате колкото пъти желаете - и бъдете любов! 

 

More All About Life

Неда Малчева, илюстратор: Digital Scouts е проект, който говори на езика на децата и има силата да ги предпази от онлайн опасностите

All About Life преди 12 часа

Като човек с глас в социалните мрежи, често се включвам в инициативи и кампании, обвързани с безопасността и здравето на децата, отбелязва талантливата художничка и майка на три деца 

Безупречен: стилът на Рая Назарян, новия Парламентарен председател

All About Life преди 1 ден

Рая Назарян е председателят на Народното събрание, избран по-рано днес с гласовете на 131 от депутатите. Харесваме тази красива жена, защото, точно както подобава на зодията ѝ - Дева, работи фино, зад кулисите, без непременна нужда от публичност и очевидно ефективно, за да бъде предложена за най-високия пост в държавата от коалицията, която спечели изборите на 9 юни - ГЕРБ-СДС.

Тенис любов и ок ли е любимият да е партньор и на корта

All About Life преди 2 дни

Две известни тенис двойки – Кейти Бултър и Алекс Де Минор, и Стефанос Циципас и Паула Бадоса, вече, уви, разделени, много често се състезават на смесени двойки на Уимбълдън, който стартира на 1 юли тази година. Но ок ли е играчите да смесват бизнеса судоволствието?  

Керхер представи звеното си за консултация, изграждане и поддържане на “Автомивки”, част от направление “Специален бизнес”

All About Life преди 2 дни

Керхер организира представяне и демонстрация на оборудването за измиване на автомобили - четкови портални и мивки на самообслужване. Експертите на немската компания показаха методологията за правилно измиване на автомобила, когато почистваме сами колите ни. Те обърнаха внимание, че е важно първо да изплакнем автомобила, след това да нанесем препарат отдолу-нагоре, да измием автомобила с четка или гъба, и отново да изплакнем отново отдолу-нагоре.