Следва

Правилата са си правила: не пуснаха Лурдес на Мадона на шоуто на Марк Джейкъбс

Сладкишът Пам Андерсън и двете секси стил решения за премиерата на филма й

Памела беше придружена от синовете си от Томи Лий, вече големи, хубави мъже - Брандън и Дилън 

Celebrities преди 1 година

Памела Андерсън, 55, промотира документалния филм „Памела, една любовна история“, в който най-накрая разказва собствената си история за пътя към славата, бурните романи и секс скандала с откраднатата касета - чистосърдечно, искрено и по приятен начин.

55-годишната актриса присъства на премиерата на документалния филм в Лос Анджелис, където събра погледите в точка с яркочервена рокля с щедро деколте, намигаща директно към ролята й в "Спасители на плажа". Прилепналото творение идва от ателието на дизайнера Naeem Khan. 

Андерсън присъства и на парти в Ню Йорк, организирано по същия случай. Там готината блондинка облече черно-бяло палто Sergio Hudson и сатенена рокля до под ръба на много високите й сандали. Тук косата е пусната, но и в двата случая виждаме една красива и, по-важното, щастлива жена (вижте още: Пети развод за Памела Андерсън, година след сватбата). 

More from View Sofia

5 ключови признака, че имате дефицит на витамин D

Health преди 1 година

Въпреки че живеем в климатичен пояс с приблизително 7 слънчеви и топли месеца, много от нас се борят с дефицит на витамин D. Изследванията, особено разпространени в европейските и азиатските общности, показват, че един милиард души по света имат дефицит на витамин D, което носи сериозни последици за здравето

Taste Sofia: Boho Time!

Food преди 2 години

Taste Sofia - една поредица за фини летни удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и става все по-неотделима част от света. С неговото безкрайно разнообразие, с неговите фантастични възможности и с усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ... 

More Celebrities