Следва

Grammy 2023: фантастичният Червен килим

"Мис Словакия" Вероника Райек - новото гадже на Том Брейди или не

Словашкият модел Вероника Райек предизвика нова вълна от слухове с публикацията си в Instagram за предполагаемия й роман с бившия съпруг на Жизел Бюндхен Том Брейди. 26-годишната Райек публикува в стори нещо около "магията на новото начало", пост, който съвпадна с новината, че 45-годишният играч по американски футбол прекратява кариерата си

 

Celebrities преди 1 година

Слуховете за техния романс се разпространяват от няколко месеца: пресата започна да пише за Вероника като за „най-преданата фенка на Том“, след като тя се появи няколко пъти на игрите на НФЛ в тениска с неговото фамилно име, а също така публикува стотици думи на възхищение към спортиста - в частност го нарече дори легенда. "Ако някой друг ме попита дали обичам Брейди, да, обичам го и ми покажете някой, който не го обича. Дори хейтърите го обичат", написа Вероника преди два месеца.

Моделът е официално омъжена, съпругът й е ресторантьор и бивш спортист - Виктор Райек. Момичето спечели конкурса Мис Словакия през 2016 г., сега живее във Виена и си сътрудничи с марки като Dolce & Gabbana, Vera Wang и Moschino. В Instagram русата хубавица публикува предимно снимки по бански или тоалети, които демонстрират абсолютно всички достойнства на фигурата й, немалко всъщност.

Миналата година Вероника нашумя във връзка с нейни коментари за тормоз в социалните мрежи. Моделът твърдеше, че е жертва на „културата на отмяна“, просто защото е твърде красива. Според Райек тя постоянно получава обидни коментари, а някои хора дори се оплакват от страницата й на отдела за поддръжка в Instagram от завист към външния й вид, поради което тя „губи пари и работа“. "В наше време често виждаме жени с наднормено тегло, дори затлъстели, и те непрекъснато говорят за позитивност към тялото. Но ако едно красиво, високо момиче е доволно от тялото си, то веднага е остро атакувано", оплака се моделът.

Том Брейди обяви, че най-накрая напуска спорта онзи ден: спортистът записа кратко прощално съобщение до феновете. Преди година играчът от NFL веднъж вече се сбогува с феновете, но след това реши да остане за още един сезон. Според слуховете Жизел Бюндхен била недоволна от решението на съпруга си - моделът искал той да прекарва повече време със семейството си. Това само изостри проблемите в отношенията на съпрузите и в резултат на това през октомври 2022 г. те обявиха развод.

Бюндхен коментира поста за пенсиониране на Том вчера, като му пожела "всичко най-добро в тази нова глава от живота".

След прощалната публикация футболистът публикува в своите истории кадри, направени в различни години от кариерата му - не само спортни моменти, но и семейни снимки. Включително снимки с децата му от Бюндхен - 10-годишната Вивиан и 13-годишния Бенджамин, както и снимка с бившата му любима Бриджит Мойнахан и техния 15-годишен син Джак. Спортистът и актрисата се срещаха от 2004 до 2006 г., а раздялата им настъпи по време на нейната бременност. Въпреки това Брейди присъства на раждането и участва в отглеждането на сина си.


Том Брейди, Жизел Бюндхен и децата им


Бриджит Мойнахан и Том Брейди със сина им 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 36 минути

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.