Следва

We Love: Бионсе счупи рекорда за най-много победи в историята на Grammys, стайлингът за вечерта - перфектен

Мадона на Grammys, феновете в шок

Мадона бе гост на Наградите Grammy 2023, проведени снощи в Лос Анджелис, и, между нас казано, изглежда леко загубила мярата, що се касае до пластичните разкрасявания 

Celebrities преди 1 година

Да, факт е, че звездата получи повече критики, отколкото комплименти от феновете, след като се появи на церемонията във вчерашната вечер - украсена с палави плитки и в готин стайлинг ала Вивиан Уестууд, но... сложна за разпознаване, главно заради драстичните козметични корекции по лицето си. Вярно, нито една бръчка няма на хоризонта, но сравнението с кадър отпреди няколко години, най-долу в материала, видяното в никакъв случай не е в полза на постигнатото с помощта на медицината към този исторически момент. С което ни най-малко не омаловажаваме значението на това самата госпожа Чиконе, 64, да се чувства прекрасно именно по този начин и, ако е така, адмирации за непоколебимостта!  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 7 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.