Следва

Земетресението в Турция: 2200 жертви, хиляди ранени, разтърсващи снимки и видеа

We Love: Бионсе счупи рекорда за най-много победи в историята на Grammys, стайлингът за вечерта - перфектен

Бионсе закъсня за тазгодишните награди "Грами", но това не й попречи да счупи рекорда за най-много спечелени статуетки с грамофон в историята - невероятните 32!

 

Celebrities преди 1 година

41-годишната дива пропусна червения килим и връчването на първата награда заради задръстванията в Лос Анджелис. Тя пристигна на събитието, облечена в златно и сребристо метално творение на Gucci, придружено от приказни оперни ръкавици от фина кожа. Изобщо, звезда в пълен блясък, от който не можем да откъснем очи, придружена от обожаващ кралицата си съпруг. 

На 65-ото издание на Grammys Бионсе спечели четири златни грамофона и счупи рекорда с общо 32 награди "Грами". Тя има и рекордните 88 номинации досега.

Великолепната певица спечели в категориите Най-добър денс/електронен албум, Най-добра R&B песен, Най-добър денс/електронен запис и Най-добро традиционно R&B изпълнение .

По-късно Бионсе се преоблече в черна кадифена рокля и позира с Джей Зи. Simply fantastic!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 14 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.