Следва

По-зряла, по-сериозна: Ganni, Есен/Зима 2023

Lacoste обяви името на новия си творчески директор

Пелагия Колотурос стана новият творчески директор на Lacoste, съобщава WWD, позовавайки се на пресслужбата на марката

All fashion преди 1 година

Дизайнерката вече е проектирала облекла и обувки за Adidas, включително ръководейки сътрудничеството на спортния гигант с Pharrell Williams и Beyoncé.

Пелагия Колотурос започва творческата си кариера в Theory и Calvin Klein, където е директор на дизайна на мъжката линия до 2014 г. След това тя продължава да създава колекции за марката Yeezy на Kanye West, преди да стане глобален творчески директор в The North Face, където отговаряше за дизайна на връхни дрехи.

В Lacoste Колотурос ще ръководи разнообразните сътрудничества с други дизайнери и марки, които заместник-главният изпълнителен директор Катрин Спиндлър очаква да направят марката по-привлекателна. Припомняме, че предишният творчески директор на Lacoste Луиз Тротър напусна поста си преди 4 месеца. 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.