Следва

ЧРД 77, Шарлот Рамплинг: красотата няма възраст

Не е речено да е кич: 15 идеи за елегантен любовен маникюр за Свети Валентин

In the mood for LOVE

Nails преди 1 година

И да го празнуваме, и да не го, Свети Валентин е празник на Любовта, не само към Него/Нея, а към всичко в този свят, и най-вече към нас самите. На Свети Валентин правим подарък на половинката, ритуал, който обожаваме, но подготвяме и собственото си усещане за празника с внимание и почит към детайла. И ако мислим за прическата и грим непосредствено преди най-влюбения ден, то експериментите с маникюра могат да започнат веднага. Свети Валентин е чудесен повод за розово-червено-сладки експерименти, от които, и да не ни навести любовта на мига, със сигурност ще намекнем на вселената, че сме готови за подвизи, и на стиловия, и на любовния фронт.

Традиционно възприемаме червеното като най-важния цвят в деня на Свети Валентин, затова и маникюрът по повода трябва да има нещо червено в себе си. Уточняваме, че червеното е доста самодостатъчен цвят, така че ако не сте склонни към експерименти, можете да се ограничите до едноцветно покритие. Освен това теорията, че червените нокти правят жената по-привлекателна, отново е в топ 10 на TikTok. Смятаме за нелоша идея да проверим отново дали е така. 

Монохромното покритие може да бъде приятно усложнено чрез добавяне, например, на "голи" области под формата на сърца. Тази техника се нарича обратен маникюр – когато се лакира не рисунката, а пространството около нея. Не забравяме и за една проста, но винаги ефектна опция - цветния връх. Идеално е в този момент да го направим в червено - Хейли Бийбър пробва този дизайн за Коледа, но примерът е безспорно идеален и за Свети Валентин.

Ако червеното е too much за вас, идват следващите опции. Ако решите да се придържате към традиционната "романтична" палитра, изберете някой от нюансите на розовото. Може да бъде деликатен нюанс на божур или сочна фуксия, или пък комбинация от няколко цвята в маникюра плюс нежни думи, рисунки и дори инициалите на любимия за флирт-акцент. Следват 15 супер готини идеи за празничен маникюр. Убедени сме, че любовното чувство ще заструи наоколо ви - красивото си е красиво. 

 

More Nails