Следва

Мадона отговори на критиките за появата й на наградите Grammy

Sanremo 2023 - всички стилови подробности от първата фестивална вечер

От Киара Ферани, ко-домакин с Амадеус и Джани Моранди, до всичките 14 изпълнители, изявили се в първата вечер на конкурса, подробности за тоалетите и аксесоарите на главните герои на феста следват 

 

Celebrities преди 1 година

Санремо 2023 - преливащо от висока мода зрелище за ценители, сцена на действието - театър Ariston в Санремо

Най-модерната във вчерашната вечер, стартова за 73-ото издание на конкурса за италианска песен? Без съмнение Киара Ферани (Chiara Ferragni), в дрехи от Dior и Schiaparelli, пълни със смисъл. Най-емблематичната поява? Анна Окса (Anna Oxa), чийто външен вид на сцената на Ariston направи реверанс към естетиката на миналото. Най-елегантният и най-елегантната? Всички! Ден след ден, View Sofia ще прави разбор на фантастичните визии от фестивала Sanremo 2023, с подробности за марките, избрани от артистите заедно с техните творчески и стилови екипи. Дрехи и аксесоари, виждани на модните подиуми на великите дизайнери и сега носени от артисти, диригенти и гости, всеки фокусиран върху разказването на своята история отвъд музиката и изкуството. За да потвърдим още веднъж, че модата, дрехите и аксесоарите винаги участват в разказа.

В първата вечер пяха:

Anna Oxa, gIANMARIA, Mr. Rain, Marco Mengoni, Ariete, Ultimo, Coma_Cose, Elodie, Leo Gassmann, Country Cousins, Gianluca Grignani, Olly, Colla Zio, Mara Satte са имената на певците в праймтайма на RAI. Обличат ги главно италиански марки - от Versace и Marni, през Valentino, до Giorgio Armani.

Днес, във втората вечер, ще видим: 

Will, Modà, Sethu, Article 31, Lazza, Giorgia, Colapesce Dimartino, Shari, Madame, Levante, Tananai, Rosa Chemical, Lda, Paola и Chiara. Вторият кръг също ще включва местна мода с Etro, Dolce&Gabbana, Gucci и др.

Вижте брилянтната мода от сцената на Аристон от снощи >>>


Мара Сатей в Giorgio Armani Privé и бижута ChopardОли в Cianaku 


Киара Ферани в Dior


Лео Гасман в Emporio Armani


Бланко в Dolce &
 Gabbana 


Джанлука Гриняни


Киара Ферани в Dior


Амадеус в Гай Матиоло


Киара Ферани в Dior


Елоди във Valentino Haute Couture


Coma_Things във Vivienne Westwood


Ultimo в Emporio Armani


Ариете в Marni 


Марко Менгони с визия на Versace и бижута на Tiffany & Co.


Скица на визията на Версаче за Марко Менгони


Махмуд в Рик Оуенс

Бланко в Dolce&Gabbana


Г-н Рейн в GCDS


Скица на външния вид на г-н Рейн в GCDS


Киара Ферани в поръчков Dior
Анна Окса


Роберто Бенини


Джани Моранди в Giorgio Armani


Амадеус в Гай Матиоло

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 3 часа

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 1 ден

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.