Следва

Какво знаем дотук за автобиографичния филм на Кейт Мос: Moss & Freud

Мадона отговори на критиките за появата й на наградите Grammy

Мадона отговори на адския хейт след появата й на наградите Грами 2023 през уикенда: фенове се възмутиха от факта, че звездата не прилича на себе си на снимките, които публикува в Instagram, да не говорим, че мнозина изобщо не я разпознаха и дори допуснаха, че някой се прави на нея

Celebrities преди 1 година

64-годишната певица се разстрои, че вместо да обсъждат речта й при връчването на наградата на Сам Смит и Ким Петрас, всички се фокусират върху вида й.  „Вместо да се съсредоточат върху това, което казах в речта си, като благодаря на артисти като Сам и Ким за смелостта им, хората избраха да обсъждат единствено моите снимки в близък план, направени от фоторепортери, които биха опропастили лицето на всеки“, написа тя.

Тя обвини критиците си в ейджизъм и мизогини: „Отново се сблъсках с ейджизма и женомразството, които просмукват света, в който живеем. Свят, който отказва да уважава жените над 45 години и намира за необходимо да ги накаже, ако продължат да показват силна воля, упорит труд и инициативност“.

Певицата добави, че "никога не се е извинявала за творческия си избор или начина, по който изглежда и се облича" и няма да започне да го прави.

"Бях унижавана в медиите от самото начало на кариерата ми, но разбирам, че всичко това са тестове. Радвам се, че съм пионер, за да е по-лесно на другите жени, които идват след мен", каза тя и добави, че „очаква с нетърпение още години на провокативно поведение, прекрачване на граници, противопоставяне на патриархата и преди всичко наслаждаване на живота“.

Мрежата често обсъжда провокативно поведение и твърде откровени снимки на певицата в социалните мрежи. Тя е критикувана не само от фенове, но и от колеги: например рапърът 50 Cent многократно се е подигравал на Мадона и преди това е заявявал, че тя „се преструва на девствена на 64“ (музикантът цитира един от най-известните хитове на певицата Like a Virgin).

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 дни

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.