Следва

Още по-млада: новото момиче на Леонардо ди Каприо подобри собствения му рекорд

Какво знаем дотук за автобиографичния филм на Кейт Мос: Moss & Freud

"Moss & Freud" ще разкаже и за момента, в който, бременна, супермоделът Кейт Мос позира чисто гола за картина, която ще остане в историята на поп културата

Celebrities преди 1 година

Кейт Мос несъмнено е един от най-известните модели на всички времена. И ако вие също сте били обсебени от нея през 90-те, че и до днес, ще се радвате да научите, че предстои нов автобиографичен филм за живота на секси британката.

Кейт става известна в много млада възраст благодарение на кампанията на Calvin Klein за парфюмите и линията бельо Obsession. В дългата си кариера Кейт Мос дефилира за марки като Versace, Dior, Balenciaga, Chanel, Burberry и Louis Vuitton, и се превръща в едно от най-известните имена в модната вселена. 


We Love: фантастична Кейт Мос с розова коса, същата като преди четвърт век


И ето че сега, повече от логично, нейната история ще бъде разказана в биографичния филм, озаглавен Moss & Freud. Заинтригувани ли сте? Ние също! Ето всичко, което знаем досега за Moss & Freud.

За какво ще разказва Мос и Фройд

Вместо да описва кариерата на Мос през годините, автобиографичният филм ще се фокусира върху много специфичен момент от живота й. 

Всъщност филмът ще ни върне назад в 2002 г., когато моделът - бременна с дъщеря си Лила - позира гола за художника Лучиан Фройд, давайки живот на вече емблематичната картина, която беше продадена за 3,9 милиона паунда (около 4,5 милиона евро) от Аукционна къща Christie's.

„Позирането за Лучиан беше чест и невероятно изживяване“, казва Мос и добавя: „Много съм развълнувана от факта, че този епизод ще оживее във филм.“

Самата Кейт Мос избира актьорския състав

Има ли наистина някой, способен да изиграе ролята на великата Кейт Мос? Явно да, като любопитното е, че самият супермодел избира актрисата, която ще я играе в Moss & Freud.

Кейт Мос коментира участието си в кастинга с думите: „Тъй като това е моя много лична история, беше важно да бъда ангажирана с Джеймс [режисьор на филма] във всички аспекти от развитието на проекта. Развълнувана съм от фантастичния кастинг и особено от факта, че снимките на филма ще започнат скоро."

Кейт Мос избра Ели Бамбър, появявала се дотук в The Serpent , Willow и Nocturnal Animals .


Ели Бамбър


Кой как избра да се рекламира: Кейт Мос - лице и креативен директор на Diet Coke


Какво да очакваме от филма?

След обявяването на биографичния филм, режисьорът Джеймс Лукас, носител на Оскар,  разкри малко повече информация, описвайки филма като „ценна и нетрадиционна любовна история“.

Лукас разказва: „Неговата топография, емоционална и психологическа драма, бохемство, красота, герои и артистичен процес – всичко това резонира с живота ми и начина, по който съм го живял. Толкова много, че символично започнах да пиша сценария в студиото на Лучиан, докато ароматът на маслените му бои все още се носи във въздуха".

„Тази скъпоценна и нетрадиционна любовна история позволява на нашата публика да надникне зад завесата и да види наистина какво кара тези културни титани да работят заедно. Те не само ще открият невероятните персонажи в този исторически епизод, но и, може би малко изненадващо, вид най-човешка нормалност, която присъства във всички нас".

Дата на премиерата

Moss & Freud все още не се снима, така че няма как да се появи по кината през тази година. Но въпреки че все още няма обявена премиерна дата, сме сигурни, че публиката ще бъде абсолютно готова да погълне със сетивата си биографичния филм за Кейт Мос, когато се появи на екран. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.