Следва

Защо устните изсъхват през зимата: 5 неочевидни причини

ЧРД 77, Шарлот Рамплинг: красотата няма възраст

Актрисата отпразнува своя 77-ми рожден ден на 5 февруари. Супел сладка, свежа и симпатична, тя продължава да грее на модния подиум. Подходът им към годините? „Избрах да остарея, без да се оставям да бъда завладяна от тревожност“. Почитаме тази прекрасна житейска нагласа с най-красивите моменти от женствения път на Шарлот дотук

Celebrity beauty преди 1 година

През януари тя закри Седмицата на мъжката мода в Париж есен зима 2023/2024, като се разходи по подиума на AMI в изрязан топ в синьо и сребристо и срази всички. За Шарлот Рамплинг обръщането на глави по време на модно ревю е по-скоро начин на живот, отколкото случайно събитие. Спираща дъха красота, която още през 60-те години я нарежда сред най-търсените модели на лондонската сцена. Пронизващи сини очи, дълбоко преметната настрани коса и целуната от слънцето кожа с лунички са запазения знак на тази красива жена вече повече от 60 години в окото на обективите.  

Нейният подход към стила...

На 5 февруари Шарлот Рамплинг навърши 77 години и все още редовно присъства на червените килими и в първите редове на модните ревюта, където се откроява с онзи смътно доловим андрогинен чар, който винаги е бил нейна характеристика, и с безгрижието, което само автентична икона, муза на страхотни фотографи и дизайнери може да си позволи. Родена във Великобритания, тя прекарва по-голямата част от живота си във Франция, както се вижда от нейната подчертано парижка привлекателност. „ По-малкото е повече “ е подходът, който мадам Рамплинг възприел както в модата, така и в красотата. Дори в справянето със стареенето Рамплинг демонстрира характерното за французойките вродено и безпогрешно чувство за баланс.

… и това към стареенето

„Избрах да остарея, без да се оставя да бъда завладяна от тревога“, казва тя. „Искам да кажа, това е нещо неизбежно, а аз не искам да променям лицето си твърде много. Да кажем, че имам амбивалентно отношение. Не отделям много време за това. Ако се видя в стар филм и след това се погледна в огледалото, си мисля: „ Ех, да, променила съм се". Но, ако съм се променилаа, то е само защото сега съм в различна фаза от живота си". И добавя: "Винаги можеш да си секси. Да си секси, означава да имаш "дълбока страст към живота... Това е нещо автентично и важи за всяка възраст."

Вижте как изглежда визуално този начин на възприемане на живота, супер красиво е, като добавите и предната ни доза френски сексапил без остаряване ала Шарлот Рамплинг оттук >>> 


1974 г


1970 г


1990 г


1982 г


1974 г


1967 г


2019 г


1974 г


1970 г


1989 г


1988 г


1970 г


1970 г

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя