Следва

Sanremo 2023 - всички стилови подробности от втората фестивална вечер

Още по-млада: новото момиче на Леонардо ди Каприо подобри собствения му рекорд

Леонардо ди Каприо е навсякъде из мрежата, непощаден от майтап, смесен с доза завист, може би, предвид свежестта на новото му предполагаемо гадже - по-млада от предишните му страсти, обичайно движещи се около 20-те 

Celebrities преди 1 година

Всички вече знаем, че мистър Леонардо ди Каприо предпочита да излиза само с модели, по възможност не, а по принцип, под 25-годишна възраст. Предпочитанията на актьора са извор на стотици шеги, тъй като избраниците му редовно се сменят според строги изисквания. Както знаете, той се срещаше с модела Жизел Бюндхен в продължение на пет години, започвайки от нейните 18 години, после имаше петгодишна връзка с Бар Рафаели, която приключи, когато тя навърши 25. Единственият път, когато Лео заложи на дама над 25 години, при това майка на дете, беше с Джиджи Хадид. Сега изглежда, че 48-годишният желан ерген ди Каприо се е гмурнал в нови дълбини: говори се, че новата му тръпка е 19-годишната Идън Полани. Красив модел, естествено.

Леонардо беше сниман за първи път с Идън на парти на 31 януари, за да отпразнува издаването на новия мини-албум на певицата от Детройт Ебони Райли. Актьорът не се дегизира до неразпознаваемост, както понякога прави на публични събития. Носеше черна бейзболна шапка и черно бомбър яке върху риза и дънки. В тази си форма Лео беше видян плътно лепнат до парижкия модел, облечена в сив костюм на райета и бяла блуза. Скоро плъзнаха слухове за връзката им. Тогавашната приятелка на Лео, 23-годишната Виктория Ламас, която е с 25 години по-млада от Лео, отсъстваше от въпросното събитие.

Новината за новия роман на актьора разбуни мрежата. Потребители констатират, че Полани е толкова млада, че вероятно все още ученичка, чито обучение е прекъснато от пандемията на коронавирус. Нещо повече, Идън дори не е била родена, когато "Титаник" беше пуснат на екран през 1997 г. Фен коментира: „Кейт Уинслет беше на 22, когато получи номинацията си за Оскар за Титаник. Значи, с 3 години по-голяма от настоящата приятелка на Леонардо. И това тогава, преди четвърт век", и още: "Идън е тръгнала на училище, когато Лео вече беше звезда" и „Приятелката на Ди Каприо е толкова млада, че вероятно е гледала филма "Ромео и Жулиета", в който той участва, когато е била в първи клас".

Бяха направени и загрижени коментари: „Някой трябва да спре Леонардо ди Каприо. Това беше забавно преди 10 момичета, вече не е". Или: „Леонардо ди Каприо се тревожи толкова от изменението на климата, защото иска да остави по-добър свят за своите приятелки.“ Други се възмутиха: „Някой да обясни какво е общото между мъж на около 50 години и девойче на 19?"

Идън има договор с агенция за модели и 200 000 последователи в социалните мрежи. Участвала е в рекламни кампании на марки за красота, парфюми, хотели. Гледайки красивото момиче, заключаваме на мига, че тя е точно типът, който Ергенът предпочита. Как ще се развие историята, предстои да видим.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.