Следва

Ето я новата любов на Бил Гейтс

Sanremo 2023: да живее модата, дори и през деня

Какво носят италианските звезди, когато прожекторите на Фестивала в Санремо са изгасени?

Celebrities преди 1 година

Фестивалът Санремо 2023 тече с пълна сила - следим невероятните сценични изпълнение с нескрит възторг - просто италианците безкрайно добре разбират думата шоу, в най-хубавия й смисъл. В продължение на шест вечери ще останем залепени за екрана, слушайки песните в състезанието и наблюдавайки великолепните модни ансамбли, които се спускат от емблематичните и страховити стълби на театър Аристон, интерпретирани от феноменални музикални звезди (дотук видяхме много красота от Вечер 1 и Вечер 2).


Амадеус

Но извън сцената, когато прожекторите изгаснат и певци и диригенти се заразхождат из фантастичния Град на цветята, какво обличат тези елегантни хора? Новината е, че ако песните могат да си починат за няколко часа, модата не спира да се изявява дори през деня. Все пак стилът е нещо вродено, което никога не те напуска и явно италианските звезди държат да го покажат. Следват най-готините визии, видени извън Ariston на фестивала в Санремо 2023 дотук >>> 

ЕЛОДИ

Елоди беше забелязана сияеща на изхода на "Oltre il Festival". Може би фактът, че певицата завърши втора в класирането първата вечер, или че тоалетът й за вечерта, дело на Valentino Haute Couture, беше истински успех, допринасят за широката усмивка и видимо удовлетворение, излъчващо се от звездата. Елоди е в обемно двуредно палто на Versace, дълго почти до земята, силно изрязан топ и чифт семпли дънки. Аксесоарите са в бяло - геометрична чанта и обувки на ток. 

Coma_Cose

Двамата сладури от дуета, който също се изяви в първата вечер на феста - Coma_Cose, кореспондират симпатично един на друг с анималистичните си якета, сиви суичъри с качулка и дънки, скъсени неговите, като камбанка - нейните, и слънчеви очила на Marc Jacobs. Неразделно дуо, обединено не само музикално, но и стилово.

Mr RAIN

Вталено палто на "рибена кост" от Golden Goose, бял пуловер и черен панталон е изборът на Mr Rain. Най-интересният акцент? Очилата GCDS с бели рамки.

ЕЛОДИ пак

В деня на пристигането си Елоди носеше палто от еко кожа от линията cocoon от зимната колекция на Stella McCartney за 2022 г. Певицата го стилизира с бяла скъсена поло-блуза и чифт дънкови карго панталони, допълвайки ансамбъла с маратонки и неоновозелена чанта.

КИАРА ФЕРАНИ

Киара Ферани е голямата стил звезда на тазгодишното издание на Санремо. В самото начало на феста тя се появи в тюркоазен костюм, съставен от еластично поло и клош панталон. Тоалетът си инфлуенсърката и ководеща на шоуто допълни с двуредно черно палто, компактна чанта и чифт остри ботуши.

ЛЕВАНТЕ

Леванте бе снимана в Аристон в един от репетиционните дни. Виждаме приятна деним визия, състояща се от разкроена риза и панталон, впечатляващи платформи и пачуърк кожух от Etro.

КИАРА ФЕРАНИ пак

Броени часове след дебюта си като ководеща, Киара Ферагни бе забелязана в Аристон в компанията на Амадеус и Джани Моранди - основните водещи на фестивала. Дори дневната й визия е Dior: втален червен блейзър в комбинация с кожена минипола. Дигиталният предприемач завърши визията с мрежест чорапогащник и обувки с каишка около глезена, отново от френската модна къща. 

КИАРА ФРАНЧИНИ

На фестивала пристигна и Киара Франчини, ководеща на четвъртата вечер, която предстои утре. Тя носи total Moschino look, съставен от риза и блейзър със забавен принт и скъсени  панталони със сърцевидна декорация. Киара завършва ансамбъла с котешки очила и мокасини.

МАРКО МЕНГОНИ

Bikercore визия за Marco Mengoni - кожено яке, дънки и слънчеви очила Tom Ford Eyewear. Небрежен външен вид, но със страхотна индивидуалност, идеална загрявка преди да облечете Versace на сцената.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 16 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.