Следва

Стилистите на Sanremo 2023 - имена, които не знаехме, а трябва

Ето я новата любов на Бил Гейтс

Основателят на Microsoft Бил Гейтс, 67, се среща с Пола Хърд, 60, вдовица на изпълнителния директор на Oracle Software Corporation Марк Хърд. Съобщението е от Daily Mail

Celebrities преди 1 година

"Неразделни са", каза приятел на двойката пред изданието. "Заедно са повече от година и тя винаги е наричана "мистериозната жена до Бил", но не е тайна за близкия им кръг, че имат романтична връзка.”

Съпругът на Пола Марк Хърд почина през 2019 г. на 62-годишна възраст след битка с рака. Към момента на смъртта му състоянието се оценява на 500 милиона долара. Пола Хърд е филантроп и организатор на събития.

Пола Хърд и Бил Гейтс се запознават преди смъртта на съпруга й покрай общата им страст по тениса. За пръв път двамата са забелязани в една ложа по време на тенис мач през 2015 г. Влюбените бяха видени заедно и миналия месец на Australian Open в Мелбърн. Малко по-късно мистър Гейтс е засечен на разходка из Мелбърн в компанията на непозната жена, чиято самоличност тогава журналистите не успяха да идентифицират. Според Daily Mail, Гейтс прекарва времето си именно в компанията на Пола Хърд.

Бил Гейтс се разведе със съпругата си Мелинда през 2021 г. след 27 години брак (защо, четем тук). Те имат три деца: Дженифър, Рори и Фийби. Пола Хърд също има две дъщери, Кели и Катрин. Състоянието на Бил Гейтс в момента възлиза на 106,1 милиарда долара. А с новата жена в живота му, от видяното заключаваме, са много хубава двойка.  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.