Следва

Всичко за Super Bowl 2023 и Риана

Риана и A$AP Rocky очакват второто си дете

Baby 2 за Риана и A$AP Rocky 

Celebrities преди 1 година

Новината е от късно снощи, когато на полувремето на Super Bowl 34-годишната певица излезе на сцената в червен гащеризон Loewe и яке Alaia - разкошен Светивалентински комплимент към вече оповестеното - Риана е в очакване на рожба. 

Освен нас и целия останал свят, които видяхме заобленото коремче на звездата,  представители на певицата потвърдиха факта пред журналисти от Hollywood Reporter. Припомняме, че снощи Рири пя за пръв път на сцена от седем години насам. Не се случи обаче дългоочакваният анонс на новия албум, на който феновете на Риана силно се надяваха. 

„Риана е нещо като благороден трол: само тя е в състояние да държи феновете толкова дълго време в очакване на първото си изпълнение от няколко години, само за да го превърне в съобщение за втора бременност“, коментират в телеграм канала That’s Haute.

Риана и A$AP Роки за първи път станаха родители през май миналата година: двойката се сдоби със син

По време на първата си бременност Риана зададе напълно нов, революционен код за добро "бременно" обличане. Винаги с корема напред, образно казано, тя нарои куп провокативни образи, които подчертаваха корема й. Всяка нейна изява се превръщаше в събитие. Според самата певица, това е било напълно целенасочено - да се променят стереотипите за това какво трябва да носи бременната жена (вижте още: Риана влезе в историята на Super Bowl с маратонки, които са на клик разстояние от всички нас). По-късно и други звезди в положение последваха примера на Риана, включително моделът Адриана Лима. Шоуто на красивата жена вчера продължи 30 минути, подробностите за историческата вечер са тук

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 50 минути

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.